Close

PRESS

Za sva pitanja, zahteve i druge teme koje se tiču komunikacije i odnosa sa medijama kontaktirajte nas putem e-mail adrese: pr@running.rs a mi ćemo se potruditi da Vam odgovorimo u što kraćem roku.


ŠARENA TRKA – MILENA BERIĆ BOJI CRNO BELI TRKAČKI SVET

RUNNINGov program međunarodne saradnje, Prvi trkačli memorandum o saradnji potpisan s Bejrut maratonom u Libanu 15.1.2018

Savremeni sport web portal

Poseta delegacije Bejrut maratona Beogradu i potpisivanje memoranduma o saradnji s Beogradskim maratonom u Skupštini grada

Trcanje.rs leading regional online magazine about running

Beograd.rs City of Belgrade web portal

ALO daily

TANJUG media agency

DANAS daily

TV Studio B

TV Studio B web

24sata daily

Balkanmagazin.net

Krstarica.net

NOVI Magazin

Web portal B92

Savremeni sport web

Millenium sport web


Za 42 Magazin Milena Berić: Trčanje je revolucija u životu!


Trka s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila 2017:

reportaža DANAS

reportaža RTS

reportaža POLITIKA

Najava BLIC
Hello Magazin o trci s bojama Color RUNNING 2017 – Najava


NOIZZ online magazin je pored Radija PLAY medijski partner trke s bojama Color RUNNING 2017  i osim najava nagradio je 10 najvernijih fanova


O trčanju, deci i zdravim stilovima života na radiju Laguna 93,7 23.4.2017.

 


Color RUNNING powered by Tikkurila u Nacionalnom dnevniku televizije Pink 8.10.2016


Color RUNNING powered by Tikkurila najava trke u okviru jutarnjeg programa  TV Pink 5.10.2016.


Senzacija Tikkurila boja u Beogradu: Učestvujte u trci koja će vam promeniti pogled na svet!…

Originalno objavljeno na stranici www.hellomagazin.rs/promo/senzacija-tikkurila-boja-u-beogradu-ucestvujte-u-trci-koja-ce-vam-promeniti-pogled-na-svet/ © Hello! magazin

Senzacija Tikkurila boja u Beogradu: Učestvujte u trci koja će vam promeniti pogled na svet!


Color RUNNING powered by Tikkurila najava trke na TV Kopernikus 2.10.2016

 


Samo šareno! Druga po redu trka sa bojama u Srbiji – Color RUNNING powered by Tikkurila


Rezervišite 8. otkobar za najluđu trku ove godine – Color RUNNING powered by Tikkurila 

 


Color RUNNING powered by Tikkurila najava trke na N1 TV Novo jutro


City Magazin najava druge trke s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila

city

Jedna od najpopularnijih i najuzbudljivijih tematskih trka u svetu, čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama organskog porekla održaće se drugu godinu za redom u Beogradu pod nazivom Color RUNNING powered by Tikkurila. Na Savskoj promenadi 8. oktobra u 12 sati započeće trku najbrže prijavljenih 500 trkača u čistoj color RUNNING beloj majici, a volonteri će ih po svakom pređenom kilometru zasipati najveselijim bojama tako da će trku od 5 kilometara završiti obojeni od glave do pete. Dalje… 


Košutnjak Challenge Race 2016 NAJAVA PINK Jutarnji program

 


Color RUNNING 2015 najava Jutarnji program TV Pink 

September 2015

 


Color RUNNING 2015 Reportaza MONDO

 


Color RUNNING 2015 Photo Reportaza Faktor.ba

http://faktor.ba/za-sretan-pocetak-u-srbiji-odrzana-prva-the-color-run-utrka-foto/


Color RUNNING 2015 Najava BLIC

http://www.blic.rs/vesti/beograd/beograd-dobio-svoju-prvu-trku-s-bojama/8y1e1m2

 


Color RUNNING 2015 Reportaza B92

http://www.b92.net/putovanja/zanimljivosti.php?nav_id=1038989

 


Color RUNNING 2015 Najava CITY magazin

http://citymagazine.rs/clanak/color-running-prva-trka-sa-bojama-u-srbiji

 


Color RUNNING 2015 Najava Trcanje.rs

Color Running – prva obojena trka u Srbiji!

 


„Beograd za trkače“ na TV Studio B

(Subota 9.5. 2015 od 16.35 časova, TV Studio B)

„Beograd za početnike“ u novu sezonu ušao je u novom odelu, tj. sa novom špicom, autorkom i novim, svežim pričama. Kroz fenomenologiju beogradske svakodnevice vodi nas Smiljana Popov. U subotu 23. maja gledali smo emisiju posvećenu trčanju, našem klubu, deci, zdravim stilovima života.

Na tragu „Beograda za početnike“, kultnog „bedekera kroz nostalgiju“ srpske prestonice iz pera čuvenog beogradskog novinara, esejiste i filmskog kritičara Bogdana Tirnanića (čija nam je porodica i ustupila pravo da baštinimo njegov naziv), novi „Početnici“ tragaju kako za izgubljenim vremenom Beograda za kojim uzdišemo i rado ga se sećamo, te je istovremeno i „Beograd za ponavljače“, ali i za onim boljim, savesnijim, kosmopolitskijim, beljim i zelenijim Beogradom koji bi mogao da postane ako bismo ga svi malko bolje pazili. U duhu jednog od najboljih beogradskih grafita, koji toliko govori o civilizacijskim i mentalitetskim navikama Beograđana „PONAŠAJ SE KAO DA ŽIVIS OVDE!“

Dakle novi „Početnici“ pričaju male intimne istorije Beogradjana i njegovih kultnih mesta, daleko od bučne i zvanične politike, posvećen malim pričama i velikim idejama Beograđana, kao i njegovih četvronožnih i repatih sugradjana.

 


 

TRKA SA PREPONAMA Četvrti „Košutnjak Challenge Race“ 16. maja

(Blic  6.05.2015.)

Na Košutnjaku, četvrtu godinu za redom 16. maja, sa početkom u 12 časova, organizuje se „Košutnjak Challenge Race“, trka sa preponama.

Trka je insprisana konceptom trka koje se održavaju u Velikoj Britaniji i promovišu vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. Amaterskog je karaktera i namenjena je svim rekreativcima koji žele da dožive trčanje na drugačiji način.

U trci sa preprekama moći će da učestvuje samo 300 takmičara koji se budu prvi prijavili. Prijave su počele 4. maja sa povlašćenim cenama i za odrasle i za decu, a do sada je svoje mesto na trci obezbedilo 50 takmičara.

Najizdržljivijih 300 trkača imaće priliku da završe nesvakidašnji poduhvat – 5 km kros trke sa 6 prepreka i tako testiraju svoje granice. Prepreke koje su organizatori pripremili, neće biti otkrivene do početka trke, a Atletsko-orijentacioni klub Košutnjak (AOK) će se pobrinuti da se takmičari ne izgube i ne zalutaju na stazi.

Start i cilj trke biće ispred „SquashLand“ kluba u Pionirskom gradu. Trka za najmlađe se održava istog dana sa početkom u 10 časova, a prepreke i dužine trke prilagođene su deci predškolskog i školskog uzrasta.


SAMO ZA NAJHRABRIJE! Trka sa preprekama u Košutnjaku!

(Telegraf.rs  6.05.2015.)

Trka počinje tačno u podne, a 300 najizdržljivijih trkača imaće priliku da završe nesvakidašnji poduhvat – pet kilometara kros trke sa šest prepreka i tako testiraju svoje granice.

Trka je insprisana konceptom trka koje se održavaju u Velikoj Britaniji i promovišu vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. Trka je amaterskog karaktera i namenjena je svim rekreativcima koji žele da dožive trčanje na drugačiji način.

U trci sa preprekama moći će da učestvuje samo 300 takmičara, a prijave su počele 4. maja sa povlašćenim cenama za decu i odrasle i do sada je svoje mesto na trci obezbedilo 50 takmičara.

Prepreke koje su organizatori pripremili neće biti otkrivene do početka trke, a Atletsko-orijentacioni klub Košutnjak (AOK) će se pobrinuti da takmičari ne zalutaju na stazi.

Foto: Promo

Start i cilj su ispred “SquashLand” kluba u Pionirskom gradu, kao i prethodnih godina, a RedBull i Savez za Fitnes i rekreaciju Srbije – organizator trke pobrinuće se za dobru zabavu uz muziku i fitnes zagrevanje.

Kao partner tradicionalno se ovoj uzbudljivoj trci pridružio i RUNNING koji je i ove godine zadužen za promociju i koorganizaciju trke za najmađe. Trka za najmlađe se održava istog dana od 10 časova, a prepreke i dužine trke prilagođene su deci predškolskog i školskog uzrasta.

 


Trka sa preprekama u Košutnjaku

(B92/Tanjug  6.05.2015.)

Četvrta po redu „Challenge Race“ trka sa preprekama biće održana 16. maja na Košutnjaku uz učešće 300 takmičara.

Košutnjak Challenge Race

Trka je insprisana konceptom trka koje se održavaju u Velikoj Britaniji i promovišu vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. Trka je amaterskog karaktera i namenjena je svim rekreativcima koji žele da dožive trčanje na drugačiji način. U trci sa preprekama moći će da učestvuje samo 300 takmičara, a prijave su počele 4. maja sa povlašćenim cenama za decu i odrasle i do sada je svoje mesto na trci obezbedilo 50 takmičara.
Trka počinje tačno u podne, a 300 najizdržljivijih trkača imaće priliku da završe nesvakidašnji poduhvat – pet kilometara kros trke sa šest prepreka i tako testiraju svoje granice.
Prepreke koje su organizatori pripremili neće biti otkrivene do početka trke, a Atletsko-orijentacioni klub Košutnjak (AOK) će se pobrinuti da takmičari ne zalutaju na stazi.  Start i cilj su ispred “SquashLand” kluba u Pionirskom gradu, kao i prethodnih godina, a RedBull i Savez za Fitnes i rekreaciju Srbije – organizator trke pobrinuće se za dobru zabavu uz muziku i fitnes zagrevanje.
Kao partner tradicionalno se ovoj uzbudljivoj trci pridružio i RUNNING koji je i ove godine zadužen za promociju i koorganizaciju trke za najmađe. Trka za najmladje se održava istog dana od 10 časova, a prepreke i dužine trke prilagodjene su deci predškolskog i školskog uzrasta.


 

Srpska atletika ovo nikada nije imala!

Čak 45 takmičara iz naše zemlje trčaće na polumaratonu u Rimu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Beogradski-maraton-201423041-620x350

Rekordnih 45 trkača iz Srbije učestvovaće na ovogodišnjem rimskom polumaratonu, koji se održava u nedelju, saopšteno je iz sportskog kluba “Running”. Na startu trke duge 21,097 kilometara, od centra Rima do plaže Ostija na obali Tirenskog mora, najveći broj srpskih takmičara naći će se zahvaljujući međunarodnom programu saradnje kojim je obezbeđen popust od 50 odsto za kotizaciju. “Running” je jedinstveni sportski klub osnovan novembra 2012. godine posvećen promociji trčanja, organizovanju treninga i sportskih događaja, pre svega promociji sporta i zdravih životnih stilova kroz jedinstven, moderan i zabavan način. Klub organizuje i besplatnu školu trčanja za decu uzrasta od šest do 10 godina, niz onlajn kampanja sa ciljem promocije rekreativnog trčanja, pripreme za polumaratone i druge trke.


45 trkača na polumaratonu u Rimu

(B92/Tanjug)

Rekordnih 45 trkača iz Srbije učestvovaće na ovogodišnjem rimskom polumaratonu, koji će biti održan u nedelju, saopšteno je iz sportskog kluba „Running“.

Colosseum

Na startu trke duge 21,097 kilometara, od centra Rima do plaže Ostija na obali Tirenskog mora, najveći broj srpskih takmičara naći će se zahvaljujući međunarodnom programu saradnje kojim je obezbeđen popust od 50 odsto za kotizaciju. „Running“ je jedinstveni sportski klub osnovan novembra 2012. godine posvećen promociji trčanja, organizovanju treninga i sportskih događaja, pre svega promociji sporta i zdravih životnih stilova kroz jedinstven, moderan i zabavan način. Klub organizuje i besplatnu školu trčanja za decu uzrasta od šest do deset godina, niz onlajn kampanja sa ciljem promocije rekreativnog trčanja, pripreme za polumaratone i druge trke.


Besplatna škola trčanja za decu od 1. oktobra

(Magazin Story)

Dečiji kulturni centar Majdan, Gradska Opština Savski venac i Running, sportski klub koji se bavi organizovanjem treninga i sportskih događaja a pre svega promocijom sporta i aktivnih životnih stilova, u toku septembra upisuje prvu generaciju dece u školu trčanja.

620x250 za Majdan Running Kids vizual

Od oktobra do kraja decembra, treninzi će se odvijati dva puta nedeljno: sredom od 17 do 18 časova i subotom od 16 do 17 časova  u sportskoj sali Dečijeg kulturnog centra Majdan, a kada nam vreme to bude dozvoljavalo u Hajd parku. Sa decom će, pored iskusnog trenera, na inovativan i zanimljiv način, kroz mesečne radionice, raditi i nutricionista – dietetičar i tim dečijih psihologa kako bi se kod dece podstakao razvoj svesti o zdravoj ishrani. Zajednička želja nam je da kroz ovakve besplatne programe a kroz igru i druženje vannastavna fizička aktivnost postane najomiljenija dečija obaveza, a kasnije, izgrađen aktivan životni stil kao obaveza koja se podrazumeva i neguje kroz život.
Disciplina, predanost, tačnost, marljivost, vrednost, posvećenost, rad, hrabrost, dobro raspoloženje i neodustajanje od postavljenih ciljeva samo su neke od karakteristika i  vrednosti koje gradimo baveći se trčanjem i sportom, a čija nas primena u svim ostalim segmentima života čini zdravijim, srećnijim i boljim.


Škola trčanja

(City Magazin)

Dečji kulturni centar Majdan i Running, sportski klub koji se bavi organizovanjem treninga i sportskih događaja, a pre svega promocijom sporta i aktivnih životnih stilova, upisuju prvu generaciju dece u školu trčanja.

visual

Od oktobra do kraja školske godine treninzi će se odvijati dva puta nedeljno uMajdanovoj sportskoj sali, a kad vreme bude dozvoljavalo u Hajd parku. S decom će, pored iskusnog trenera, na inovativan i zanimljiv način, kroz mesečne radionice, raditi i nutricionista-dijetetičar i tim dečjih psihologa, kako bi se kod dece podstakao razvoj svesti o zdravoj ishrani.

Ideja je da kroz besplatne programe i uz igru i druženje vannastavna fizička aktivnost postane najomiljenija dečja obaveza, a kasnije, izgrađen aktivan životni stil kao obaveza koja se podrazumeva i neguje kroz život. Program je prilagođen predškolskom uzrastu i uzrastu od šest do deset godina.
Termini: sreda od 17 do 18 časova i subota od 16 do 17 časova. 


Dečija škola trčanja u „Vodiču za roditelje“ (TV B92)