Međunarodna i lokalna saradnja

RUNNING u okviru  međunarodnog i lokalnog programa saradnje koji je pokrenut septembra  2013. godine pregovara sa međunarodnim i lokalnim organizatorima trka sa ciljem obezbeđivanja povoljnijih uslove učešća  za sve trkače iz Srbije.

 

U Stokholmu je septembra 2016. godine trčalo čak 87 trkača iz Srbije! AK RUNNING je posle dužeg pregovaranja obezbedio popust od fantastičnih 65% na cenu kotizacije za učešće na polumaratonskoj trci.

AK RUNNING ostvario 2015. godine je saradnju sa organizatorima polumaratona/maratona u Rimu i osigurali popust od 50% na kotizacije učešća na trkama u Rimu. Srbija je tako imala rekordni broj predstavnika na  Roma Ostia polumaratonu u Rimu koji se održao u nedelju  1. marta; čak 45 trkača iz Srbije trčalo je 21, 097km  iz centra Rima do plaže Ostia na obali Tirenskog mora.

telegraf objava rimrim objava b92

Broj od 13 500 registrovanih trkača činio je novi rekord 29. Wizz Air Budimpeštanskog polumaratona, održanog 14. sepsavremeni sport objava bptembra 2014. godine. Više od 2000 trkača došlo je iz čak 70 različitih država. Najviše njih došlo je iz Ujedinjenog Kraljevstva, Italije, Slovačke a među prvih 10 po broju našli su se po prvi put i trkači iz Srbije kojih je ove godine bilo čak 71 zahvaljujući RUNNING-u koji je obezbedio popust od 50% na kotizacije za sve trkače iz Srbije. Odličnu saradnju sa organizatorima Budimpeštanskog polumaratona i maratona započeli smo 2013. godine kada smo po prvi put obezbedili povoljnije uslove za sve trkače i Srbije i poveli grupu od 20 trkača! Prošle godine sa nama su trčali trkači iz Beograda, Obrenovca, Vranja, Novog Sada.

 

Nakon Budimpešte obezbedili smo pogodnije uslove učešća za sve trkače u Srbiji i na 19. Volkswagen maratonu u Ljubljani gde smo poveli rekordnih 30 trkača iz Srbije.

bonvoyageljubljana

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page