Naš tim

Running (14) Milena Berić, Osnivač

Milena je rođena 1982 godine u Beogradu gde je stekla zvanje Magistra komunikologije nakon završenih osnovnih studija Međunarodne ekonomije. Dvanaestogodišnje radno iskustvo stiče radeći za OECD zatim na Olimpijskim igrama u Atini 2004. godina gde je živela četiri godine radeći, između ostalog, za grčku nacionalnu televiziju ERT organizaciju takmičenja za pesmu Evrovizije 2006. godine.  U Beograd se vraća 2007. godine i radi za Indijsku ambasadu nakon čega se posvećuje tržišnim komunikacijama radeći u svetu advertajzinga u okviru jedne od najvećih globalnih agencija TBWA World Wide na kampanjama brendova kao što su adidas, Nissan, Renault, VISA Inc., Absolut vodka i dr.  Godine 2010. postaje direktor socijalnog preduzeća Divac HOD čije temelje gradi narednih godinu dana. Od 2010. godine radi kao nezavisni konsultat za komunikacije i spoljne odnose. Specijalizuje se za strateške komunikacije i medijaciju. Godine 2011. radi na projektu u centrali kompanije adidas u Nemačkoj a od 2012. godine sarađuje sa velikim brojem značajnih međunarodnih i lokalnih organizacija iz sektora kulture, društva, politike, sporta i dr. Sa udruženjem Mikser sarađuje od 2012. godine kada se prudružuje timu na projektu prvog festivalskog oživljavanja napuštene beogradske četvrti Savamale. Od tada njen rad je skoro u potpunosti posvećen ovoj istorijski značajnoj gradskoj četvri. Uz aktivnosti Miksera od 2012. postaje i stalni spoljni saradnik za komunikacije Goethe Institut-a Beograd gde najviše doprinosi realizaciji projekta revitalizacije Savamalske četvrti: „Urban Incubator:Belgrade“.

Milena je bivša atletičarka koja neguje svoju ljubav prema sportu kroz učešće na brojnim maratona u zemlji i inostranstvu. Kroz osnivanje RUNNING-a objedinjuje svoju strast prema komunikacijama, filantropiji i sportu sa ciljem da trčanje učini pristupačnijim i bližim mladim ljudima u Srbiji na zabavan i moderan način. Voli da kaže da sport treba da bude raspoloživ, dostupan i pristupačan svima a posebno deci: „Sport nije privilegija profesionalnih sportista! Sport znači zdravlje duha i tela, mentalno zdravlje zabavu, sreću, radost i tako ga treba razvijati od najranijih faza života-kao omiljenu dnevnu obavezu i stil života!“

Milena je dobitnik nagrade „30 ispod 30 mladih lidera Srbije“ za 2011. godine i predstavnik Srbije na Šestoj Panevropskoj konferenciji Međunarodnih odnosa u Torinu 2007. godine kao autor knjige “Culture, Dignity and Empowerment”.

Sertifikovani je predavac grčkog jezika i govori engleski, francuski, nemacki i francuski jezik.

——————————————————————————————————————————

mladen  Mladen Opačić, trener

Mladen Opačić je specijalista u oblasti fizičke pripreme i rekreacije. Došli smo do njega putem najboljih preporuka strčnjaka iz struke. Mlađa je zvanje Diplomirani profesor sporta stekao nakon završenih osnovinih studija na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, Univerziteta u Beogradu. Po prestanku aktivnog bavljenja rukometom, 2007. godine počinje sa radom u funkciji kondicionog trenera uRukometnom klubu „S.K. Beo-grad“. Od 2008. godine radi kao personalni trener u Akademiji zdravog života „Profex“ kod prof. Duška Ilića kao jedan od najboljih njegovih studenata. Naredne 2 godine provodi radeći sa velikim brojem klijenata različitog profila (redukcija telesne mase, rehabilitacija, rekreacija i sportisti).
Već 2010. prelazi da radi u Fitnes studiju „MVP-GYM“ kod Vlade Kaplarevića (kondicioni trener Nenada Zimonjića) gde naredne 3 godine sa velikim uspehom doprinosi radu na kondicionoj pripremi mladih tenisera sarađivajući sa tensikim trenerima Branislavom Jevremovićem i Ivanom Gažom. U sezoni 2011/2012 uporedo radi kao kondicioni trener u Odbojkaškom klubu „Stara Pazova“ gde trenira sportiste najvišeg državnog ranga. Krajem 2012. godine sa kolegom Bojanom Avramovićem osniva Fitens studio TOP GYM a od septembra 2014. godine postaje i deo trenerskog tima AK RUNNING!

——————————————————————————————————————————

bojan_avramovic-200x300  Bojan Avramović, trener

 Bojan Avramović je specijalista u oblasti fizičke pripreme i rukometa. Zvanje Diplomirani profesor sporta – Master stekao je nakon završenih osnovnih i master studija je na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, Univerziteta u Beogradu. Nakon završene igračke karijere, 2006. godine počinje sa radom na funkciji trenera u Rukometnom klubu „S.K. Beo-grad“. Sa istim osvaja na desetine trofeje na republičkom i gradskom nivou, kao i međunarodnim i domaćim turnirima. Članovi ekipe koju je uspešno predvodio su standardni članovi mlađih reprezentativnih selekcija Rukometnog saveza Srbije. Čime na najbolji način prezentuju državu, klub i filozofiju rada koja im omogućava da postižu izvanredne rezultate. S kraja 2008. godine počinje sa radom na rehabilitaciji nakon povreda, sportista najvišeg državnog ranga. Takođe, zavidne uspehe postiže i u radu na razvoju motoričkih sposobnosti sportista tokom prelaznog perioda. Omogućavajući im da postižu bolje rezultate i što je još važnije da ostanu zdravi. Suosnivač je Fitnes centra “Top Gym” u Beogradu. Svoja znanja i iskustva upotpunjuje i širi trenirajući sportiste i rekreativne vežbače metodama rada svojstvenim samo TOP GYM-u. Od 2014. godine zadužen je za fizičku pripremu svih selekcija u Vaterpolo klubu Partizan, sve mlađe uzrasne kategorije i igrači prvog tima a od septembra iste godine postaje i deo trenerskog tima AK RUNNING! Posebne oblasti interesovanja su mu povrede zgloba ramena i načini rehabilitacije istih, pogotovu kod sportista koji u strukturi svojih kretnji imaju pokrete bacanja. Takođe, rehabilitacija osoba sa bolovima u lumbalnom delu kičmenog stuba. Vrlo česta pojava kod žena, bivših sportista, gojaznih osoba, a nažalost sve češće i kod dece.

——————————————————————————————————————————

 running-062 Ivan Čurović, dečiji trener, kondicioni trener odraslih trkača i nutricionista-dietetičar

——————————————————————————————————————————

ivan pega deca Predrag Radojković, dečiji trener

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page