Close

Naš tim

Running (14) Milena Berić, Osnivač i Predsednik Sportskog Udruženja RUNNING

Milena je rođena 1982 godine u Beogradu gde je stekla zvanje Magistra komunikologije nakon završenih osnovnih studija Međunarodne ekonomije. Dvanaestogodišnje radno iskustvo stiče radeći za OECD zatim na Olimpijskim igrama u Atini 2004. godina gde je živela četiri godine radeći, između ostalog, za grčku nacionalnu televiziju ERT organizaciju takmičenja za pesmu Evrovizije 2006. godine.  U Beograd se vraća 2007. godine i radi za Indijsku ambasadu nakon čega se posvećuje tržišnim komunikacijama radeći u svetu advertajzinga u okviru jedne od najvećih globalnih agencija TBWA World Wide na kampanjama brendova kao što su adidas, Nissan, Renault, VISA Inc., Absolut vodka i dr.  Godine 2010. postaje direktor socijalnog preduzeća Divac HOD čije temelje gradi narednih godinu dana. Od 2010. godine radi kao nezavisni konsultat za komunikacije i spoljne odnose. Specijalizuje se za strateške komunikacije i medijaciju. Godine 2011. radi na projektu u centrali kompanije adidas u Nemačkoj a od 2012. godine sarađuje sa velikim brojem značajnih međunarodnih i lokalnih organizacija iz sektora kulture, društva, politike, sporta i dr. Sa udruženjem Mikser sarađuje od 2012. godine kada se prudružuje timu na projektu prvog festivalskog oživljavanja napuštene beogradske četvrti Savamale. Od tada njen rad je skoro u potpunosti posvećen ovoj istorijski značajnoj gradskoj četvri. Uz aktivnosti Miksera od 2012. postaje i stalni spoljni saradnik za komunikacije Goethe Institut-a Beograd gde najviše doprinosi realizaciji projekta revitalizacije Savamalske četvrti: „Urban Incubator:Belgrade“.

Milena je bivša atletičarka koja neguje svoju ljubav prema sportu kroz učešće na brojnim maratona u zemlji i inostranstvu. Kroz osnivanje RUNNING-a objedinjuje svoju strast prema komunikacijama, filantropiji i sportu sa ciljem da trčanje učini pristupačnijim i bližim mladim ljudima u Srbiji na zabavan i moderan način. Voli da kaže da sport treba da bude raspoloživ, dostupan i pristupačan svima a posebno deci: „Sport nije privilegija profesionalnih sportista! Sport znači zdravlje duha i tela, mentalno zdravlje zabavu, sreću, radost i tako ga treba razvijati od najranijih faza života-kao omiljenu dnevnu obavezu i stil života!“

Milena je dobitnik nagrade „30 ispod 30 mladih lidera Srbije“ za 2011. godine i predstavnik Srbije na Šestoj Panevropskoj konferenciji Međunarodnih odnosa u Torinu 2007. godine kao autor knjige “Culture, Dignity and Empowerment”.

Sertifikovani je predavac grčkog jezika i govori engleski, francuski, nemacki i francuski jezik.

——————————————————————————————————————————

running-062 Ivan Čurović, Glavni trener na 10RUNNING programu i nutricionista-dietetičar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

——————————————————————————————————————————

Nemanja Marković, pomoćni trener na programu 10RUNNING i trener na dečjem programu Kids School of RUNNING

——————————————————————————————————————————

Vera Radojević, pomoćni trener na programu 10RUNNING i trener na dečjem programu Kids School of RUNNING

——————————————————————————————————————————

Ivan Cvetković, koordinator trke s bojama Color RUNNING i pacer na programu 10RUNNING

Ivan Cvetković rođen je u Beogradu 1993. godine. Diplomirao je na Fakultetu Organizacionih Nauka. Trenutno je na master studijama na smeru za Poslovnu analitiku i radi u sektoru logistike jedne multinacionalne kompanije. Strast prema sportu i trčanju se javila još od malih nogu. Krajem osnovne škole upisuje se na atletiku, otkad počinje njegova avantura sa trčanjem. Započeo je u Omladinskom Atletskom Klubu (OAK) sa koima je osvajao brojne medalje na atletskim takmičenjima, a discipline koje je trčao su 3000m, 3000m steeplechase i 5000m. Sa početkom fakulteta prelazi u AK RUNNING, otkad se više posvećuje polumaratonskim trkama i sa kojima po prvi put započinje i učešće na internacionalnim polumaratonskim trkama. Lični rekord je postavio na Ljubljanskom maratonu u vremenu od 1:22:59, a u planu ima da istrči još mnogo internacionalnih i svetskih trka. U RUNNINGu je angažovan kao koordinator jedne od najvećih trka u zemlji, trke s bojama Color RUNNING i kao pacer trkačima na treninzima i trkama u okvi

ru 10RUNNING programa. Ivan ima najviše preporuke za disciplinu, proaktivnost, marljivost i posvećenost.

 

 

——————————————————————————————————————————

Ivana Pavlović, community manager

Ivana je rođena i odrasla u Kruševcu, a u Beogradu živi od početka studija italijanskog jezika, 2006. godine. Na Filološkom fakultetu stiče diplomu filologa italijaniste, međutim, vrlo se kratko bavi profesorskim pozivom i honorarnim prevođenjem. Proteklih sedam godina radi u američkoj korporaciji u Beogradu, gde je kroz nekoliko pozicija stekla znanja i veštine iz oblasti menadžmenta, IT industrije, servisa, kao i značajno iskustvo u radu sa klijentima. Strast prema rekreativnom trčanju i sportu nastala je tokom gimnzijskih dana, a intezivirala se dolaskom u atletski klub RUNNING 2015. godine gde je od 2018. godine angažovana na poslovima community manager-a.

 

 

 

——————————————————————————————————————————

Neven Zoraja, finansijse i knjigovodstvo

Neven Zoraja je RUNNINGov finansijski savetnik i knjigovođa. Osnivač je i partner u firmi 12 Points doo, Ogranka knjigovodstvo i finansije koje je osnovano 2008. godine, pruža usluge finansijskog savetovanja, knjigovodstvene, računovodstvene usluge, nastavivši dugogodišnju porodičnu praksu iz oblasti finansija.

 

 

 

 

 

 

 

——————————————————————————————————————————

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.