Close

Trčite sa nama na Beogradskom maratonu za naše sugrađane iz Gaze

PRIDRUŽITE SE NAŠEM TIMU TAKO ŠTO ĆETE 28. APRILA TRČATI SA NAMA NA BEOGRADSKOM MARATONU ILI JEDNOSTAVNO TAKO ŠTO ĆETE SVOJOM DONACIJOM POMOĆI NAŠIM NOVIM SUGRAĐANIMA IZ GAZE!

Pre nekoliko dana u Srbiju je iz pojasa Gaze stigao i Šadi, poslednji član četrnaestočlane porodice od petoro braće i sestara, njihovih roditelja i dece, a koja je krajem decembra na jedvite jade uspela da se nekako izbavi iz pojasa Gaze i stigne u Srbiju. Posle tri meseca, Šadi je prvi put video svoje troje dece. Rekao nam je da mu je potrebno sve, od garderobe do pribora za brijanje. Kaže da su mu u Egiptu dali jedino neke jako neudobne i velike sive patike. Iako vidno pod traumom vredan je kao i njegove sestre i braća, vedar i voljan da se što pre osamostali s porodicom u Beogradu. Još danas mogu da borave u stanu u kome se trenutno nalaze a već od sutra će ponovo morati da se snalaze. Trudnica spava na dušeku na podu.

Kako bismo im omogućili osnovni i dostojanstven život u našem gradu akciju prikupljanja sredstava za naše prijatelje iz Gaze nastavljamo i u saradnji sa Beogradskim maratonom!

Prijavite se do 1. aprila i trčite sa nama na 37. Beogradskom maratonu!

Visina preporučene kotizacije/donacije za polumaratonsku trku iznosi 4000 dinara od čega ćemo mi za vaš startni paket uplatiti Begradskom maratonu 2990 dinara a sa ostatkom ćemo pomoći našim prijateljima iz Gaze oko najhitnijih stvari kao što je iznajmljivanje stana, hrana i osnovna higijena. Pozivamo vas da donirate i vi koji želite a nećete trčati trke na Beogradskom maratonu tako što ćete ili uplatiti željenu/moguću donaciju ili poslati SMS poruku sadržine “heroji” na broj 3023 (humanitarni broj Fondacije Heroji Beogradskog maratona).

Svoju donaciju/kotizaciju možete uplatiti putem sledećeg računa:

170-0030016763001-26

Primalac: Atletski Klub RUNNING, Nušićeva 6, Beograd

Naznaka: Donacija/kotizacija za RUNNING tim na Beogradskom maratonu.

Molimo vas i da nam nakon uplate putem e-mail adrese info@running.rs pošaljete e mail kako bismo vam poslali formular za prijavu.

Za više informacija možete nam se javiti na 063/66-66-82 ili pisati na milena@running.rs.

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.