Close

Gotove su prijave ali i dalje možete da donirate

PRIDRUŽITE SE NAŠEM TIMU TAKO ŠTO ĆETE 28. APRILA TRČATI SA NAMA NA BEOGRADSKOM MARATONU ILI JEDNOSTAVNO TAKO ŠTO ĆETE SVOJOM DONACIJOM POMOĆI NAŠIM NOVIM SUGRAĐANIMA IZ GAZE!

Prvog aprila popunili smo i poslednje mesto u našem humanitarnom timu ali pozivamo i vas koji ste se već prijavili da trčite na Beogradskom maratonu da donirate. Ako donirate iznos od 1000 dinara i više dobićete našu timsku humanitarnu trkačku majicu! Pozivamo vas da donirate ili da pošaljete SMS poruku sadržine “heroji” na broj 3023 (humanitarni broj Fondacije Heroji Beogradskog maratona).

Pre nekoliko dana u Srbiju je iz pojasa Gaze stigao i Šadi, poslednji član četrnaestočlane porodice od petoro braće i sestara, njihovih roditelja i dece, a koja je krajem decembra na jedvite jade uspela da se nekako izbavi iz pojasa Gaze i stigne u Srbiju. Posle tri meseca, Šadi je prvi put video svoje troje dece. Rekao nam je da mu je potrebno sve, od garderobe do pribora za brijanje. Kaže da su mu u Egiptu dali jedino neke jako neudobne i velike sive patike. Iako vidno pod traumom vredan je kao i njegove sestre i braća, vedar i voljan da se što pre osamostali s porodicom u Beogradu. Još danas mogu da borave u stanu u kome se trenutno nalaze a već od sutra će ponovo morati da se snalaze. Trudnica spava na dušeku na podu.

Kako bismo im omogućili osnovni i dostojanstven život u našem gradu akciju prikupljanja sredstava za naše prijatelje iz Gaze nastavljamo i u saradnji sa Beogradskim maratonom!

Svoju donaciju možete uplatiti putem sledećeg računa:

170-0030016763001-26

Primalac: Atletski Klub RUNNING, Nušićeva 6, Beograd

Naznaka: Donacija/kotizacija za RUNNING tim na Beogradskom maratonu.

Molimo vas i da nam nakon uplate putem e-mail adrese info@running.rs pošaljete e mail kako bismo vam poslali formular za prijavu.

Za više informacija možete nam se javiti na 063/66-66-82 ili pisati na milena@running.rs.

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.