Close

10RUNNING in Belgrade

10 RUNNING je jedinstven program pripreme 10 trkača za svoju prvu istrčanu trku ili novi lični rekord na Beogradskom maratonu koji se održava 15. maja 2022. godine. U okviru ovog ciklusa 10 RUNNING programa spremaćemo se i za trke u Pragu.

Sa trkačima će od testiranja  raditi visoko stručan tim trenera i nutricionista: Ivan Čurović, Nemanja Marković i  Jovan Jovanović.

Možete da se prijavite na 10RUNNING program i Vi koji želite da vežbate ali ne i da učestvujete na trkama. 

Trkači se pri online prijavljivanju opredeljuju za svoj lični cilj priprema (lični rekord, istrčati trku solidnim tempom, samo istrčati trku, treniranje sa ciljem mršavljenja bez učešća u trci, rekreativno treniranje) a trenerski tim će im posebno modifikovati program i savetovati ih po pitanju treninga i ishrane.

Program obuhvata (osim ličnog savetovanja i svakodnevne komunikacije na temu programa vežbi, ishrane, motivacije, tehnike trčanja i sl.) tri treninga nedeljno i to: jedan cirkularni trening snage, stabilizacije i dinamičkog rastezanja u našim modernim prostorijama (ponedeljak 18:00h DKCMajdan), jedan trening intervalnog trčanja (sreda 18:00h SC Olimp) i jedan trening dužinskog trčanja (subota 10:00h  DKC Majdan, Hajd park).

Za sve vas koji niste u mogućnosti da ispratite treninge uživo dobićete ih putem svog mobilnog telefona! Po prvi put uvodimo i online praćenje treninga naših vežbača kroj RUNNINGSerbia Community na aplikaciji My Fit World! Ovo će omogućiti detaljno i individualno praćenje svakog vežbača celom trenerskom timu!

  RUNNING nutricionista je trkačima na raspolaganju za konsultacije u vezi režima ishrane dok za sedmicu pred samu trku trkači dobijaju program ishrane po obrocima.

Naknada* za 10RUNNING program iznosi 3500 dinara mesečno i ne uključuje kotizaciju za učešće na trkama**.  Prijave za program priprema se vrše putem ONLINE prijave.

Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: info@running.rs ili posetite www.running.rs.
Požurite i prijavite se!

*Trkači prijavljeni na programu Audio-Maraton pohađaju tromesečni program besplatno.

**Uplate naknada za program priprema se vrše na račun kluba kod Unicreditbank br: 170-0030016763001-26
Primalac: Atletski Klub RUNNING Nušićeva 6, Beograd
Naznaka: Naknada za članstvo i 10RUNNING program priprema

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.