Close

10 RUNNING in Budapest

„10 RUNNING in Budapest” je specijalan program sedmonedeljne pripreme trkača za jednu od najposećenijih I najlepših trka u region – 30. WizzAir Budapest Half Marathon, koji se održava 13. septembra u Budimpešti. Sa trkačima, će od 26. Jula svakodnevno 7 nedelja, raditi RUNNING tim, pre svega naši visoko stručni treneri Ivan Čurović i Predrag Radojković. U koliko želite da trenirate ali ne i da trčite u Budimpešti takođe se možete pridružiti našem programu!

Program osnovno (osim ličnog savetovanja i svakodnevne komunikacije na temu programa vežbi, ishrane, motivacije, tehnike trčanja i sl.) obuhvata tri treninga nedeljno i to: jedan cirkularni trening važbi snage, stabilizacije i rastezanja u našim modernim i potpuno opremljenim prostorijama (nedelja 10:00h DKCMajdan), jedan trening intervalnog trčanja (sreda 19:30h SC Olimp) i jedan trening dužinskog trčanja (petak 19:30h Ada Ciganlija).

Testiranje prijavljenih trkača se održava u nedelju 26. Jula u 10h, nakon čega svaki trkač dobija svoj plan treninga. Svako ko u toku programa ne prisustvuje zajedničkom treningu u obavezi je da odradi individualno svoj trening i javi se trenerima putem zajedničke zatvorene grupe na Whatsapp-u, Fecebook-u, mail-om ili telefonom. Kao i u prethodnom pripremnom ciklusu nekoliko treninga stabilizacije, snage i rastezanja ćemo realizovati u saradnji sa penjačkim klubom Beograd, Yoga Savezom Srbije i Kyokushin karate Savezom Srbije a osim stručne pripreme za trku održaćemo i predavanje na temu ishrane trkača.

Naknada za 10RUNNING program iznosi 5500 dinara i ne uključuje kotizaciju za učešće na trci.

Prijave za program pripreme se vrše do 12 časova, 25. jula 2015. godine kada ćemo 10 najbrže prijavljenih pozvati na testiranje.

Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: info@running.rs.

Požurite i prijavite se OVDE!

Sportski pozdrav!

RUNNING tim

 

Uplate naknada za program priprema kao I uplate kotizacija za trku se vrše na račun kluba kod Unicreditbank br: 170-0030016763001-26
Primalac: Atletski Klub RUNNING Nušićeva 6, Beograd
Naznaka: Nadoknada za članstvo i program pripreme za 29. WizzAir Budapest Half marathon

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.