Close

10RUNNING humanitarni trening

U okviru 10RUNNING programa u ponedeljak 17. jula i ponedeljak 24. jula od 18 sati redovni cirkularni trening snage, stabilizacije i rastezanja biće otvoren za sve trkače i imaće humanitarni karakter.

Našem drugaru trkaču Ivanu Popoviću pomoćićemo da prikupi sredstva za pomoć svom najboljem drugu Stefanu Vukajlović. Stefan je jako bolestan. Boluje od leukemije. U pitanju je vrlo redak tip leukemije koja pogađa jedan u milion slučaja. Koliko je ovaj tip leukemije redak, ukazuje i činjenica da u svetskom registru ne postoji adekvatan donator koštane srži. Do sada je imao jednu transplantaciju, donor je bila njegova majka. Međutim njegovo telo je odbilo majčinu koštanu srž. Stefan trenutno vodi dve bitke. Prva je sa svojim izuzetno oslabljenim telom nakon šest ciklusa hemoterapija, a druga borba je sa verom i nadom da postoji barem jedna neregistrovana osoba u svetu koja ima adekvatnu koštanu srž.

Dođite na 10RUNNING cirkularni trening, trenirajte sa nama i donirajte sredstva za Stefanovo lečenje. Akciju ćemo nastaviti i 29. jula na trci Kopaonik Trail Race za koju se u okviru 10RUNNING programa pripremamo.

Stefanu možete pomoći I slanjem SMS poruke sadržaja 277 na 3030.

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.