Close

10RUNNING in Beirut

10 RUNNING je jedinstven program pripreme 10 trkača za svoju prvu istrčanu trku ili novi lični rekord na polumaratonu u Bejrutu koji se održava 11. novembra 2018. U okviru ovog ciklusa 10 RUNNING programa spremamo se i za trke u Istanbulu i Ljubljani nakon čega počinje naš zimski ciklus održavanja forme koji će trajati sve do početka priprema za Beogradski maraton.

Sa trkačima radi visoko stručan tim trenera i nutricionista: Ivan Čurović, Nemanja Marković i Jovan Jovanović.

 Možete da se prijavite na 10RUNNING program i Vi koji želite da vežbate ali ne i da učestvujete na trkama. Sa zimski programom održavanja forme nastavljamo do kraja marta.

Trkači se pri online prijavljivanju opredeljuju za svoj lični cilj priprema (lični rekord, istrčati trku solidnim tempom, samo istrčati trku, treniranje sa ciljem mršavljenja bez učešća u trci, rekreativno treniranje) a trenerski tim će im posebno modifikovati program i savetovati ih po pitanju treninga i ishrane.

Program obuhvata (osim ličnog savetovanja i svakodnevne komunikacije na temu programa vežbi, ishrane, motivacije, tehnike trčanja i sl.) tri treninga nedeljno i to: jedan cirkularni trening snage, stabilizacije i dinamičkog rastezanja u našim modernim prostorijama (ponedeljak 18:00h i 19:00 DKCMajdan), jedan trening intervalnog trčanja (sreda 18:15h SC Olimp, Hajd park ili Atletska dvorana Beograd) i jedan trening dužinskog trčanja (subota 10:30h Havana/Ada Ciganlija ili DKC Majdan).

Ukoliko ne budete u mogućnosti da prisustvujete nekom od zajedničkih treninga možete da ga odradite individualno i javite se trenerima putem naše zajedničke zatvorene 10RUNNING grupe na Whatsapp-u, Fecebook-u, mail-om ili telefonom. U okviru priprema neke od treninga već tradicionalno realizovaćemo u saradnji s Penjačkim klubom Beograd, Yoga Savezom Srbije, Mačevalačkim klubom Silni, Kyokushin karate Savezom Srbije kao i Squash asocijacijom Srbije.

  RUNNING nutricionista je trkačima na raspolaganju za konsultacije u vezi režima ishrane dok za sedmicu pred samu trku trkači dobijaju program ishrane po obrocima.

Naknada za 10RUNNING program iznosi 3500 dinara mesečno i ne uključuje kotizaciju za učešće na trkama*.  Prijave za program priprema se vrše putem ONLINE prijave. Trkači koji treniraju na daljinu imaju popust od 50%.

Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: info@running.rs ili posetite www.running.rs.
Požurite i prijavite se!

*Uplate naknada za program priprema se vrše na račun kluba kod Unicreditbank br: 170-0030016763001-26
Primalac: Atletski Klub RUNNING Nušićeva 6, Beograd
Naznaka: Naknada za članstvo i 10RUNNING program priprema

Više informacija o trci u Bejrutu pogledajte ovde: BBBM 2018 Race information – English

We Fill The Heart Of Beirut – BLOM BANK Beirut Marathon 2018 TVC

Let’s fill the heart of Beirut❤️———-Join us this November 11, 2018 for the 16th edition of @blombanklebanon BEIRUT MARATHON ***Register Online:www.beirutmarathon.orgOffline: Registration Points:- BLOM BANK – Spinneys-Customer Service/All branches- Beirut Marathon Association office — Champs Hazmieh – Nike Beirut- ABC Mall / AchrafiehRegistration deadline: OCTOBER 25, 2018—-————-BLOM BANK BEIRUT MARATHON AD- 2018Director: Mia Ighniades George HelouCreatives: Mia Ighniades & Anthony KharratDOP: Ed YazbeckSound Designer: Thierry DiabEditor: Stephanie NassarMusic: Rodge Nina Abdel Malak #runbeirut #beirutmarathon

Publicerat av Beirut Marathon Association Tisdag 4 september 2018

 

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.