Close

10RUNNING in Belgrade program priprema za 29. Beogradski maraton

  10 RUNNING in Belgrade je jedinstven program osmonedeljne pripreme 10 trkača za svoj prvi istrčani polumaraton, maraton ili novi lični rekord na 29. Beogradskom maratonu koji se ove godine održava 16. aprila. Sa trkačima će od 20. Februara punih osam nedelja, raditi RUNNING tim, pre svega naši visoko stručni treneri Ivan Čurović i Predrag Radojković. Možete da se prijavite na program i Vi koji želite da vežbate ali ne i da učestvujete na Beogradskom maratonu.

Program obuhvata (osim ličnog savetovanja i svakodnevne komunikacije na temu programa vežbi, ishrane, motivacije, tehnike trčanja i sl.) tri treninga nedeljno i to: jedan cirkularni trening vežbi snage, stabilizacije i rastezanja u našim modernim prostorijama (ponedeljak 18:00h DKCMajdan), jedan trening intervalnog trčanja (četvrtak 18:30h SC Olimp) i jedan trening dužinskog trčanja (subota 10:30h Ada Ciganlija).
Testiranje prijavljenih kandidata se održava 15. i 18. februara, nakon čega trkači dobijaju osmonedeljni plan treninga baziran na rezultatima testiranja i individualnim ciljevima. Ukoliko ne budete u mogućnosti da prisustvujete nekom od zajedničkih treninga možete da ga odradite individualno i javite se trenerima putem naše zajedničke zatvorene 10RUNNING grupe na Whatsapp-u, Fecebook-u, mail-om ili telefonom. U toku poslednje nedelje priprema treninge već tradicionalno realizujemo u saradnji sa Penjačkim klubom Beograd, Yoga Savezom Srbije, Kyokushin karate Savezom Srbije kao I Squash asocijacijom Srbije.

  RUNNING nutricionista je trkačima svih osam nedelja na raspolaganju za konsultacije u vezi režima ishrane, a svi trkači na program će za sedmicu pred samu trku dobiti i detaljan program ishrane po obrocima.

10RUNNINGinBelgrade program ima i humanitarni karakter!

  RUNNING-ovci će treću godinu zaredom na Beogradskom maratonu trčati u BELHospice timu koji broji preko 400 trkača i na taj način sakupljati sredstva za ovu jedinstvenu instituciju u Srbiji. BELhospice je prva specijalizovana dobrotvorna organizacija u Srbiji koja pruža palijativno zbrinjavanje pacijentima sa aktivnom, progresivnom, uznapredovalom bolešću za koje je prognoza ograničena. Palijativno zbrinjavanje je pristup koji poboljšava kvalitet života pacijenta i porodice, suočavajući se sa problemima koji prate bolesti koje ugrožavaju život kroz prevenciju i otklanjanje patnje putem ranog otkrivanja i nepogrešive procene i lečenja bola i drugih problema: fizičkih, psihosocijalnih i duhovnih.

Naknada za 10RUNNING program iznosi 5500 dinara i ne uključuje kotizaciju za učešće na trci*. Plaćanje se može isvršiti u dve rade i to plaćanje prve rate na početku programa i druge rate u drugom mesecu priprema. Prijave za program pripreme se vrše do 12 časova, 15. februara putem ONLINE prijave.
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: info@running.rs.
Požurite i prijavite se!

*Uplate naknada za program priprema se vrše na račun kluba kod Unicreditbank br: 170-0030016763001-26
Primalac: Atletski Klub RUNNING Nušićeva 6, Beograd
Naznaka: Naknada za članstvo i 10RUNNING program priprema za Beogradski maraton

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.