Close

10running in Belgrade

10 RUNNING in Belgrade je specijalan program sedmonedeljne pripreme 10 trkača za svoj prvi istrčani polumaraton ili novi lični rekord na 28. Beogradskom polumaratonu. Sa 10 najbrže prijavljenih trkača, će svakodnevno 7 punih nedelja raditi RUNNING tim, a pre svega naši visoko stručni treneri Mladen Opačić, Bojan Avramović i Ivan Čurović. Osim ličnog savetovanja i svakodnevne komunikacije na temu programa treninga I vežbi, režima ishrane, motivacije, tehnike trčanja I sl. program osnovno obuhvata tri (opciono 4) treninga nedeljno: jedan trening vežbi stabilizacije i rastezanja, jedan trening intervalnog trčanja i jedan trening dužinskog trčanja. Opciono, četvrti trening je cirkularni kondicioni trening snage.
Timu će, 24h dnevno, na raspolaganju biti svlačionice, tuševi i ormarići a svaki član dobiće majicu, znojnicu, kačket i peškir kluba kao i BELHospice majicu u kojoj ćemo svi trčati na Beogradskom maratonu 18. aprila. Trkači takođe dobijaju i detaljan plan ishrane, nedelju dana pred trku, od klupskog nutricioniste kao i dodatne rekreativne treninge penjanja, karatea, joge ili mačevanja.
10RUNNINGinBelgrade program ima i humanitarni karakter!
RUNNING-ovci će i ove godine na Beogradskom maratonu trčati u BELHospice timu koji broji preko 400 trkača i na taj način sakupljati sredstva za ovu jedinstvenu instituciju u Srbiji. BELhospice je prva specijalizovana dobrotvorna organizacija u Srbiji koja pruža palijativno zbrinjavanje pacijentima sa aktivnom, progresivnom, uznapredovalom bolešću za koje je prognoza ograničena.
Palijativno zbrinjavanje je pristup koji poboljšava kvalitet života pacijenta i porodice, suočavajući se sa problemima koji prate bolesti koje ugrožavaju život kroz prevenciju i otklanjanje patnje putem ranog otkrivanja i nepogrešive procene i lečenja bola i drugih problema: fizičkih, psihosocijalnih i duhovnih.
Prijave možete slati do 27. februara do 17 časova. Prvih 10 prijavljenih trkača ćemo kontaktirati i pozvati na intervju i testiranje koje će se obaviti u nedelju 1. marta u našim prostorijama (ulica Kozjačka 3-5).
Za više informacija kontaktirajte nas na: +381645594670 ili prijave@running.rs
Naknada za sedmonedeljni program iznosi 5500 dinara ili 7000 dinara sa opcionim treningom i ne uključuje iznos kotizacije za učešće u trci.
Prijave se vrše putem sledećeg linka:
http://goo.gl/forms/FGXA44xpam
Uplate naknada za program priprema se vrše na račun kluba kod Unicreditbank br: 170-0030016763001-26
Primalac: Atletski Klub RUNNING Nušićeva 6, Beograd
Naznaka: Naknada za članstvo i 10RUNNING program priprema za Beogradski maraton

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.