Close

10RUNNING in Budapest

10 RUNNING je jedinstven program pripreme 10 trkača za svoju prvu istrčanu trku ili novi lični rekord na polumaratonu ili štafetnom polumaratonu u Budimpešti koji se održava 10. septembra 2017. U okviru ovog ciklusa 10 RUNNING programa spremaćemo se i za trke u Ljubljani i Beirutu koje se održavaju krajem oktobra i sredinom novembra.

Sa trkačima će od testiranja 3. avgusta (18h Hajd park) raditi visoko stručan tim trenera i nutricionista: Ivan Čurović, Nemanja Marković,  Nemanja Jokić i Vera Radojević.

 Možete da se prijavite na 10RUNNING program i Vi koji želite da vežbate ali ne i da učestvujete na trkama. 

Trkači se pri online prijavljivanju opredeljuju za svoj lični cilj priprema (lični rekord, istrčati trku solidnim tempom, samo istrčati trku, treniranje sa ciljem mršavljenja bez učešća u trci, rekreativno treniranje) a trenerski tim će im posebno modifikovati program i savetovati ih po pitanju treninga i ishrane.

Program obuhvata (osim ličnog savetovanja i svakodnevne komunikacije na temu programa vežbi, ishrane, motivacije, tehnike trčanja i sl.) tri treninga nedeljno i to: jedan cirkularni trening snage, stabilizacije i dinamičkog rastezanja u našim modernim prostorijama (ponedeljak 18:00h DKCMajdan), jedan trening intervalnog trčanja (četvrtak 18:00h SCOlimp ili DKCMajdan/Hajd park) i jedan trening dužinskog trčanja (subota 9:30h Ada Ciganlija ili DKC Majdan).

Ukoliko ne budete u mogućnosti da prisustvujete nekom od zajedničkih treninga možete da ga odradite individualno i javite se trenerima putem naše zajedničke zatvorene 10RUNNING grupe na Whatsapp-u, Fecebook-u, mail-om ili telefonom. U okviru priprema neke od treninga već tradicionalno realizovaćemo u saradnji s Penjačkim klubom Beograd, Yoga Savezom Srbije, Mačevalačkim klubom Silni, Kyokushin karate Savezom Srbije kao i Squash asocijacijom Srbije.

  RUNNING nutricionista je trkačima na raspolaganju za konsultacije u vezi režima ishrane dok za sedmicu pred samu trku trkači dobijaju program ishrane po obrocima.

Naknada za 10RUNNING program iznosi 2750 dinara mesečno i ne uključuje kotizaciju za učešće na trkama. Za registraciju učešća na polumaratonu u Budimpešti kliknite OVDE. Plaćanje se može isvršiti u dve mesečne rade. * Prijave za program priprema se vrše putem ONLINE prijave.Trkači koji treniraju na daljinu imaju popust od 50%.

Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: info@running.rs ili posetite www.running.rs.
Požurite i prijavite se!

*Uplate naknada za program priprema se vrše na račun kluba kod Unicreditbank br: 170-0030016763001-26
Primalac: Atletski Klub RUNNING Nušićeva 6, Beograd
Naznaka: Naknada za članstvo i 10RUNNING program priprema

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.