Close

10RUNNING in Ljubljana

„10 RUNNING in Ljubljana” je specijalan program šestonedeljne pripreme trkača za jednu od najposećenijih I najlepših trka u Evropi – 20. Volkswagen Ljubljana Marathon, koji se održava 25. oktobra u Ljubljani. Sa trkačima, će od 13. septembra svakodnevno 7 nedelja, raditi RUNNING tim, pre svega naši visoko stručni treneri Ivan Čurović i Predrag Radojković. U koliko želite da trenirate ali ne i da trčite u Ljubljani takođe se možete pridružiti našem programu!
Program osnovno (osim ličnog savetovanja i svakodnevne komunikacije na temu programa vežbi, ishrane, motivacije, tehnike trčanja i sl.) obuhvata tri treninga nedeljno i to: jedan cirkularni trening važbi snage, stabilizacije i rastezanja u našim modernim i potpuno opremljenim prostorijama (nedelja 10:00h DKCMajdan), jedan trening intervalnog trčanja (sreda 19:30h SC Olimp) i jedan trening dužinskog trčanja (petak 19:30h Ada Ciganlija).
Program počinjemo u nedelju 13. septembra u 10 časova treningom rastezanja i stabilizacije koji će nam održati sertifikovani instruktor joge Peđa Vučić. Testiranje prijavljenih trkača se održava u sredu 16. septembra, nakon čega svaki trkač dobija svoj plan treninga. Svako ko u toku programa ne prisustvuje zajedničkom treningu u obavezi je da odradi individualno svoj trening i javi se trenerima putem zajedničke zatvorene grupe na Whatsapp-u, Fecebook-u, mail-om ili telefonom. Kao i u prethodnom pripremnom ciklusu nekoliko treninga stabilizacije, snage i rastezanja ćemo realizovati u saradnji sa penjačkim klubom Beograd, Yoga Savezom Srbije i Kyokushin karate Savezom Srbije a osim stručne pripreme za trku održaćemo i predavanje na temu ishrane trkača.
Naknada za 10RUNNING program iznosi 5500 dinara i ne uključuje kotizaciju za učešće na trci. Najlojalniji RUNNINGovci koji su bili na naša prethodna 2 programa priprema sada dobijaju popust od 20% i za njih naknada iznosi 4400dinara.
Prijave za program pripreme se vrše do 12 časova, 11. septembra 2015. godine kada ćemo 10 najbrže prijavljenih pozvati na testiranje.
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: info@running.rs.
Požurite i prijavite se OVDE !
Sportski pozdrav!
RUNNING tim

Uplate naknada za program priprema kao I uplate kotizacija za trku se vrše na račun kluba kod Unicreditbank br: 170-0030016763001-26
Primalac: Atletski Klub RUNNING Nušićeva 6, Beograd
Naznaka: Nadoknada za članstvo i program pripreme za 20. Volkswagen Ljubljana Marathon

 

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.