Close

10RUNNING program kroz 2017.

Dragi trkači,

Čestitamo vam na istrčanim trkama na Beogradskom maratonu, upornosti, volji i disciplini. Drago nam je da ste svi sa osmehom i bez povreda završili svoje trke. Čestitamo i većini na oborenim ličnim rekordima!

Kao što većina vas već zna od 1. januara ove godine naš 10RUNNING program postao je kontinuirani mesečni program koji nije vezan samo za određene trke.

Naš tim trenera, nutricionista i psiholog su se usaglasili da je jako bitno održati kontinuitet i nastaviti sa adekvatnim i planiranim treninzima i nakon trka za koje se spremate.

Od tada do sada smo se spremali za trke u Barseloni i Beogradu; neki su se spremali za manje trke na drugim lokacijama a neki samo rekreativno trenirali sa ciljem održavanja kilaže na ovom našem poluindividualnom programu treninga 10RUNNING.

Nakon Beogradskog maratona održali smo čas joge, zatim čas skvoša a od četvrtka nastavljamo sa trčanjem i to na Olimpu u 18:30h. Čeka nas ponovo i čas mačevanja dok ne krenemo sa periodizacijom za trke u junu.

Nakon detaljnog plana ishrane pred trke na Beogradskom maratonu prelazimo ponovo na dodeljeni režim ishrane prilagođen treninzima u okviru programa.

Trke za koje ćemo se u nastavku programa spremati su trke u Junu pre svega Tusnad maraton 10.juna (23k i 23k štafeta) i Novosadski noćni maraton (7k, 21k i 42k) 24. juna 2017.

Nakon toga trčaćemo na Kopaoniku 29. jula u okviru Trail Race Kopaonik (7k i 15k) trke čiji je naš klub partner a naši članovi ostavariće posebne pogodnosti kao i svi koji se prijave za ovu trku preko AK RUNNING.

Nakon Kopaonika u julu spremaćemo se u okviru 10RUNNING programa za trke koje nas očekuju u prvoj polovini septembra i to za trke u Budimpešti  (21k i stafeta od 2,3 učesnika) 10. septembra, Sarajevu 17. septembra i naravno Stokholmu 9. septembra kao i prošle godine.

Nakon trka u septembru spremaćemo se po prvi put i za polumaratonske i druge trke u Beirutu 12. novembra a neki od nas i za tradicionalno trke u Ljubljani 29. oktobra.

Ne manje bitne ali i jednako važne su naravno naše tematske, rekreativne trke Košutnjak Challenge Race (5k) 20. maja i trka s bojama Color RUNNING (5k) 17. septembar 2017. za koje naši članovi imaju posebne pognosti učešća.

Program 10RUNNING namenjen je i onima koji žele rekreativno da trče, održavaju formu i kilažu ali i ne da isključivo trče polumaratonske i druge trke u toku godine. Program je adaptiran pojedinačnim ciljevima i prati razvoj, formu i ciljeve svakog pojedinačnog trkača na programu.

Za više informacija posetite našu web stranicu OVDE ili budite slobodni da nas kontaktirate na dole navedene brojeve telefona.

Sportski pozdrav,

Vaš RUNNING

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.