Close

Finalna maršruta trke i podela startnih paketa

Dragi obojeni trkači,

Nadamo se da ste se za trku s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila na vreme prijavili online i uplatili svoju kotizaciju za učešće u trci. Podsećamo Vas da je online prijava obavezna kao i uplata do 14. septembra kako biste dobili potpuni startni paket. Nakon tog dana uplate i prijave su moguće ali nećete dobiti u startnom paketu majicu. Svakako dobijate torbicu, startni broj, naočare i mnoge druge stvari koje smo pripremili za Vas. AKo trčite sa ljubimcem i on će dobiti svoj startni paket!

Podela startnih paketa biće moguća u prostorijama našeg kluba RUNNING u DKC Majdan (Kozjačka 3-5) u petak 21. i subotu 22. septembra od 10 do 19 sati. Ako dolazite iz unutrašnjosti i iz bilo kog razloga nećete biti u mogućnosti da pokupite svoj paket, ili neko u Vaše ime. pišite nam na e-mail adresu cvele@running.rs kako bi neko od volontera sačuvao Vaš startni paket i uručio Vam ga na sam dan trke.

Kao što znate ove godine trčaćemo na Novom Beogradu u blokovima! Start i cilj trke nalaziće se ispred Immo Outlet centra. Tu će se nalaziti i bina, šatori za presvlačenje, mesto za ostavljanje garderobe i dr.

Trčaćemo 5.12 kilometara! Kretaćemo se ulicama  Japanska i Evropska. Na 2.8 kilometru iz Evopske ćemo zavrnuti i još jednom ući u Japansku ulicu. Trčaćemo Japanskom po drugi put! Na 4. kilometru ćemo ući po drugi put iz Japanske u Evropsku ulicu i trčati ravno, bez skretanja i stajanja do cilja!

Najmlađi (do predškolskog uzrasta) koji prvi trče od 9:30h i malo stariji (deca od 6 i po do 10 godina) koji trče posle njih, trčaće 200m odnosno 500m! Od starta u jednom pravcu sa okretom na polovini staze i nazad!

Svako ko završi trku dobija medalju a najbrži u muškoj, ženskoj i obe dečije kategorije dobijaju vredne nagrade!

Najmađi, najstariji i najveseliji takmičar i ove godine dobijaju vredne nagrade od kompanije Tikkurila!

Za sva pitanja i informacije pišite nam na info@running.rs ili color@running.rs.

 

Sportski pozdrav!

 

 

 

 

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.