Close

Garmin nagrađuje najbrže na Color RUNNING trci s bojama

GARMIN Srbija i ove godine nagrađuje najbrže u trci s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila.

Najbrži takmičar u muškoj kategoriji osvojiće crno-plavi Garmin Forerunner 15 dok će najbrža devojka osvojiti crno-zeleni Garmin Forerunner 15.

Na Savskoj promenadi 8. oktobra GARMIN će predstaviti najnovije proizvode a trkači će biti u prilici i da se informišu o svim proizvodima ove kompanije. Garmin je vodeći svetski proizvođač GPS uređaja za satelitsku navigaciju na putu, vodi, avijaciji, u prirodi i sportu.

Garmin Forerunner 15 je sat za trčanje s GPS-om i monitorom pulsa jednostavan za korišćenje

  • Beleži udaljenost, tempo, puls¹ i kalorije
  • Praćenje aktivnosti broji korake i kalorije i podseća kada je vreme za kretanje
  • Kompatibilno sa foot pod senzorom² za praćenje udaljenosti u zatvorenom
  • Do 8 sati trajanja baterije uz uključen GPS ili 5 nedelja u načinu rada kao sat ili uređaj za praćenje aktivnosti
  • Memorišite, planirajte i delite aktivnosti uz Garmin Connect™

Trčite sa zadovoljstvom. Forerunner 15 snima bitne statističke podatke iz trčanja kao što su vreme, udaljenost i tempo. Kada se upari sa trakom za puls¹, snima puls i zone pulsa kako biste znali kad ste dostigli ciljne vrednosti. Treniranje uz puls omogućava i praćenje kada treba usporiti, a kada možete pojačati tempo.

Pratite aktivnost između trčanja

Želite li pratiti korake kroz dan kada ne vežbate? Sada to možete bez nošenja zasebnog uređaja za praćenje aktivnosti. Forerunner 15 broji korake i kalorije koje ste potrošili tokom celog dana. Kada prenesete podatke naGarmin Connect, možete pratiti napredak prema ciljevima vežbanja i ukupne trendove u vežbanju. Forerunner 15 vas podseća kada je vreme da se pokrenete ako ste sedili više od jednog sata. Kada primetite upozorenje za kretanje, jednostavno hodajte nekoliko minuta kako bi se indikator neaktivnosti isključio.

Motivacija za svaki kilometar

Forerunner 15 ima funkciju automatske deonice koja vas automatski upozorava kada dovršite svaki kilometar uz prijateljski zvučni signal i osvetljeni ekran na kojem treperi vaše vreme za taj kilometar. Kada završite trčanje i memorišete ga, moći ćete videti listu trčanja, uključujući ukupno vreme, udaljenost, prosečni tempo i kalorije. Forerunner 15 će vas čak upozoriti ako postignete lični rekord, na primer najbrže istrčan kilometar ili najduža trka do sada.

Trenirajte u zatvorenom ili na otvorenom

Za trčanje na otvorenom Forerunner 15 koristi GPS kako bi tačno zabeležio vreme, tempo i udaljenost. Kako biste zabeležili udaljenost i tempo na pokretnoj traci ili stazi u zatvorenom, jednostavno uparite Forerunner 15 s dodatnim foot pod nožnim senzoromkoji se pričvršćuje na vezice obuće.

Nosite ga ceo dan

Ne morate se brinuti o punjenju Forerunner sata svake noći. Punjiva baterija trajaće i do 5 nedelja u načinu rada kao sat ili uređaj za praćenje aktivnosti, odnosno 8 sati uz primenu GPS-a za trčanje na otvorenom. Forerunner 15 ima oznaku vodootpornosti 5 ATM (50 metara), što znači da odoleva kiši i znoju, a može vam se pridružiti i na plivanju.

Povežite se

Uz jednostavno povezivanje s računarima Mac® ili PC aktivnosti možete prenositi na besplatnu online stranicu za fitness Garmin Connect. Tamo možete videti svoje trčanje na karti, dobiti više detalja o pojedinom kilometru, videti dnevnu listu aktivnosti i deliti podatke s prijateljima. Možete se pridružiti i online takmičenjima i osvojiti virtualne medalje koje će vam pružiti dodatnu motivaciju.

 

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.