Close

Hvala 10RUNNING in Belgrade timu!

Naš 10RUNNING in Belgrade tim je i ove godine nakon 8 nedelja aktivnih priprema uspešno završio Beogradski maraton!

Prvi put smo u okviru priprema koje su obuhvatale treninge snage, stabilizacije, intervalnog i dužinskog trčanja, osim tradicionalno vežbanja joge sa instruktorom Peđom Vučićem i treninga penjanja u Penjačkom klubu Beograd imali i trening mačevanja u mačevalačkom klubu Silni! Plan ishrane i detaljan režim ishrane po obrocima u nedelji pred trku pripremio nam je još jedom Ivan Čurović a na treninzima nas je pratio i korigovao nam tehniku trčanja naš Pega (Predrag Radojković)!

U našem timu neki su trčali svoje prve polumaratona, neki maratone a neki trku zadovoljstva! Svi su završili trke uspešno, bez povreda, nasmejani i spremni za nove izazove! Punih srca svi su još jednom bili pobednici!

Treću godinu zaredom smo trčali u okviru BELhospice tima i sakupljali sredstva za prvi stacionirani hospis u Srbiji u okviru koga će se pružati besplatna nega pacijentima termalno obolelim od malignih i drugih bolesti. Ukupno smo sakupili 33400 dinara i još jednu godinu zaredom premašili postavljeni cilj! Putem online platforme sakupili smo 23500 dinara dok je naš Offline fundraising tim sakupio 9900din!

Hvala svim donatorima, ljudima koji su nas podržavali i bodrili; hvala Peđi, Danilu i Radetu na dodatnim treninzima koje su nam održali; hvala našem RUNNING timu koji je marljivo radio sa nama punih 8 nedelja i pre svega hvala našim članovima-našoj RUNNING porodici koja nam pomaže da naš klub i programe kontinuirano unapređujemo a najviše na lojalnosti i posvećenosti koje nas godinama čini jedinstvenim!

 

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.