Close

Još samo nedelju dana je ostalo za prijave po povlašćenim cenama za učešće u trci s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila

Dragi obojeni trkači,

Hvala Vam na prijavama za učešće u najzabavnijoj tematskoj trci na svetu, trci sa bojama Color RUNNING powered by Tikkurila koja se treći put zaredom, održava 16. septembra od 10 sati trka za mališane na 300m a od podne trka na 5k za odrasle. Ove godine u samom centru Beograda, na Dorćolu! Sve informacije, novitete, uputstva i dr. ćemo blagovremeno sa vama podeliti.
Prijava za trku je samo prvi korak.
Vaše učešće će biti važeće nakon uplate kotizacije za trku za koju se/svoje dete prijavljujete. Pet stotina velikih i dve stotine malih trkača koji budu najbrže uplatili svoje kotizacije će obezbediti svoje učešće u trci s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila. Visina kotizacije iznosi 1350 dinara za uplate do 31. avgusta i 1500 dinara za uplate do 8. septembra. Visina kotizacije za dečiju trku iznosi 750 dinara za uplate do 31. avgusta i 850 dinara za uplate do 8. septembra. Za sve korisnike Starogradske kartice obezbedili smo popust na učešće u trci a sve inofrmacije možete dobiti na broj telefona 7852999. Ukoliko se prijavite i/ili uplatite kotizaciju nakon 8. septembra nećete dobiti majicu u startnom paketu ali vaše učešće će biti zagarantovano. Kotizaciju za trku moguće je uplatiti isključivo preko računa organizatora trke AK RUNNING broj br: 170-0030016763001-26. Svrha uplate: Kotizacija za učešće u trci Color RUNNING 2017 za IME_PREZIME. Preuzimanje startnih paketa biće moguće u prostorijama Ustanove kulture Parobrod, u ulici Kapetan Mišina 6a u četvrtak 14. septembra i petak 15. septembra od 12 do 19 sati.
U okviru startnog paketa dobićete torbicu ili kesu, startni broj za sebe i svog ljubimca ako trčite sa njim (ovaj broj vam je ujedno i broj za garderobu koja će biti obezbeđena na startu trku), šivenu dužu belu atlet majicu, naočare, frutabela tab, suplemente ishrani i dr.
Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju!
Vaš Color RUNNING organizacioni tim!
© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.