Close

Kids Color RUNNING 2019 – Dečja trka s bojama

Jedna od najpopularnijih i najuzbudljivijih tematskih trka u svetu, čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama organskog porekla održaće se petu godinu zaredom u subotu 28. septembra u beogradskom Hajd parku pod nazivom Kids Color RUNNING. Po prvi put trka će biti namenjena samo mališanima dok je trka za odrasle odložena za 2020. godinu.

 U subotu 28. septembra u 10 sati u Hajd parku održaće se dečije izdanje trke s bojama pod nazivom Kids Color RUNNING 2019. Nakon zagrevanja najbrže prijavljenih 300 malih trkača započeće najšareniju trku u čistoj Color RUNNING beloj majici, a volonteri će ih na svakih stotinu pređenih metara zasipati najveselijim bojama tako da će mališani trku završiti obojeni od glave do pete.

Nakon zagrevanja na startu će se u 10 sati prvo naći najmlađi trkači (do 4 godine) i trčaće 100m. Za njima će na startnu liniju doći oni malo stariji trkači (od 5 do 7 godina) koji će trčati 300m dok će najstariji mališani (od 7 do 10 godina) zatvoriti ovogodišnju trku tako što će pretrčati ukupno 700m.  Kao i svake godine ova vesela sportska manifestacija ne bi bila moguća bez pomoći mnogobrojnih vrednih volontera koji će, pre svega, učesnike posipati bojama. Svaki mali trkač koji uspešno obojen završi trku dobiće medalju i kesicu s organskom Holi bojom, a troje najbržih u svakoj kategoriji dobiće vredne nagrade koje je pripremio brend Nike. Svaki mali učesnik/ca u startnom paketu dobiće torbu, majicu, naočare, startni broj, vodu i dr.

 Trka s bojama color RUNNING inspirisana je festivalom boja HOLI kojim svake godine hiljade ljudi širom sveta obeležavaju sreću novih početaka. Trka je amaterskog karaktera s ciljem da promoviše vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. To znači da je namenjena rekreativcima i svima koji bi da probaju nešto drugačije. Boje koje se koriste su organskog porekla, namenjene su ishrani i lako se skidaju jednostavnim pranjem vodom.

Dvadesetog avgusta počelo je prijavljivanje za učešće u trci po povlašćenim cenama. Prijave su obavezne putem online formulara na sajtu color.running.rs. Klikom na PRIJAVI SE popunjavate podatke svog mališana a tek nakon uplate kotizacije učešće će biti zagarantovano. Visina kotizacije za dečiju trku Kids Color RUNNING 2019 iznosi 850 dinara za uplate do 31. avgusta i 950 dinara za uplate do petka 20. septembra. Ako prijavite dete i/ili uplatite kotizaciju posle 20. septembra vaše dete nećete dobiti majicu u startnom paketu ali će mu/joj učešće biti zagarantovano. Kotizaciju za trku moguće je uplatiti isključivo preko računa organizatora trke AK RUNNING broj br: 170-0030016763001-26. Svrha uplate: Kotizacija za učešće u trci Color RUNNING 2019 za IME_PREZIME. Preuzimanje startnih paketa biće moguće u četvrtak 26. septembra i petak 27. septembra od 12 do 19 sati u DKC Majdan (Kozjačka 3-5). Preuzimanje startnih paketa na dan trke biće moguće do 9:30h samo za one učesnike koji dolaze iz drugih gradova.

 Organizator trke s bojama Kids Color RUNNING 2019 je AK RUNNING. Podrška i koorganizator trke je Savez za rekreaciju i fitnes Beograda. Partneri trke su Gradska opština Savski venac, DKC Majdan i Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda.

Za više informacija kontaktirajte nas na color@running.rs ili nas pratite putem sajta www.running.rs ili putem društvenih mreža @runningserbia #kidscolorrunning2019 #trkasbojama #colorrunning2019.

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.