Close

Liitu boja sa efektom školske table i Magnetic boja sa efektom magneta na Color RUNNINGu

Kroz niz zanimljivih aktivacija na trci s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila upoznajte hit boje: Liitu i Magnetic!

Ko je rekao da kredom možete pisati samo na crnoj ili zelenoj površini? Liitu boja sa efektom školske table može da se tonira u preko 2000 nijansi. Iznenadite sebe i vaše goste živopisnim bojama zida koji mogu da boje bilo kojom bojom krede.

Pretvorite bilo koji deo zida u magnetnu tablu, jednostavno ga obojite sa Magnetic bojom. Magnetic sadrži čestice gvožđa, tako da obojene površine omogućavaju prianjanje magneta. Magnetna boja je korisna svuda: u kuhinji za beleške i liste za kupovinu, u dečijoj sobi za igru, u dnevnoj sobi za foto kolaž. To je idealno rešenje za sve prostorije tinejdžera koji vole da ukrašavaju zidove razglednicama i plakatima rok bendova.

 

Tikkurila potrošačima, profesionalcima i industrijskim korisnicima pruža prilagođena i ekološki održiva rešenja za zaštitu i dekoraciju zidnih i drugih površina. Sa istorijom koja traje još od 1862. godine, Tikkurila je jedan od vodećih evropskih  proizvođača dekorativnih premaza koja je na Balkanu prisutna od 2011. godine akvizicijom Zorka Color fabrike boja i lakova iz Šabca.

 

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.