Close

Nagrade za najbrže, namlađeg, najstarijeg i najveselijeg učesnika trke s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila

Svaki mali i veliki trkač koji uspešno obojen završi trku dobiće medalju, a troje najbržih dobiće vredne nagrade koje su pripremili partneri trke. Zlatni sponzor trke kompanija Tikkurila nagradiće osim pobednika u svima kategorijama po prvi put i najmlađeg, najstarijeg i najveselijeg takmičara. U ime kompanije Tikkurila, Gorica Jević, direktor marketinga, uručiće nagrade najbržima.

Brend Reebok je pripremio vredne robne nagrade za najbrže u svim kategorijama i to Print Smooth patike, Reebok outfit, Reebok ranac, flašicu, peškirić i dr. Brend Jeep takođe je pripremio vredne nagrade za najbrže u svim kategorijama. Osim Jeep paketa najbrži dobiće JEEP RENEGADE na vikend.

Najbrži takmičar dobiće kompresione CEP čarape za trčanje. Konstantna kompresija u listovima daje više snage nogama, poboljšava koordinaciju i garantuje brz opravak nakon trčanja.  Urban fitnes HANGAR tim, koji će biti zadužen za zagrevanje malih i velikih trkača, pripremio je besplatne članarine za najbolje u svim kategorijama. Svaki učesnik trke u okviru startnog paketa dobiće RUNNING kupon za popust od 20% na tromesečnu članarinu na programu 10RUNNING kao i Čunga lunga žvake. Za okrepu i zabavu posle trke zaduženi su Frutabela, Aqua Viva i Redbull.

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.