Close

Ostvarite popust od 18% na kotizaciju za učešće u jednoj od najlepših trka u Srbiji – Trail race Kopaonik

RUNNING u okviru  međunarodnog i lokalnog programa saradnje koji je pokrenut septembra  2013. godine pregovara sa međunarodnim i lokalnim organizatorima trka sa ciljem obezbeđivanja povoljnijih uslove učešća  za sve trkače iz Srbije. Posle Budimpešte, Rima, Ljubljane, Stokholma po prvi put ove godine ostvarili smo saradnju sa organizatorima jedne lokalne trke – Trail Race Kopaonik.

 Ostvarite popust od 18% do 17. juna i učestvujte u jednoj od najlepših trka u Srbiji –Trail Race Kopaonik koja se održava 29. Jula na Kopaoniku. Povlašćena cena iznosi 22 evra za učešće u trci na 7k i 15k i 44 evra za učešće u trci parova i biznis trci.

LINK za prijave za učešće u trci na 7k i 15k.

LINK za prijave za učešće u trci parova I biznis trci.

*Uplate kotizacija za učešće u Trail Race Kopaonik trkama se vrše po srednje kursu na dan uplate putem računa kluba AK RUNNING broj: 170-0030016763001-26 Primalac: Atletski Klub RUNNING Nušićeva 6, Beograd Naznaka: Kotizacija za IME PREZIME za učešće u 5k/15k/trci parova/biznis trci na Trail race Kopaonik

 

O trci Trail race Kopaonik

Da je Kopaonik idealna lokacija za trčanje van utabanih staza, pokazala je trail trka pod nazivom „Trail Race Kopaonik“ koja je prošle godine na terenima Nacionalnog parka okupila preko 250 trkača iz 6 zemalja, regiona i iz svih krajeva Srbije.

Ove godine, po drugi put, učesnici će imati priliku da se oprobaju na dve staze u zavisnosti od nivoa spremnosti i želje prema avanturi. Za one učesnike koji bi po prvi put da se oprobaju u trčanju u prirodi tu je staza od 7km, koja nosi naziv „7K Kopaonika“, a za one malo iskusnije trkače tu je staza „15K Kopaonika“ koja će u dužini od 15km proći nekim od najlepših delova Kopaonika.

Prijave za drugi po redu Trail race Kopaonik već su pristigle iz preko 30 gradova Srbije, a broj trenutno  prijavljenih učesnika govori o tome da će i ove godine Kopaonik biti središte sportskog okupljanja u poslednjim danima jula meseca.

Okupljanje svih učesnika zakazano je za petak, 28. jul, kada će biti otvoren i EXPO sajam opreme iz sveta sporta i koji će biti održan u krugu turističkog kompleksa „Konaci“ dok će se u večernjim časovima održati i veliki „Pasta party“ koji će okupiti sve učesnike na jednom lepom druženju.

Glavni događaj, trail trka „Trail race Kopaonik“ startovaće u 11h u subotu, 29. jula kada će se učesnici uputiti ka predivnoj kopaoničkoj šumi u reonu Crvenih bara i padina Gobelje.

Kako organizator trke, sportsko udruženje „Na sve strane“ iz Beograda navodi, Kopaonik je u tom periodu idealna lokacija za trčanje i bavljenje sportom. Prijatne temperature u sred leta čine Kopaonik pravim mestom za beg od vrućina koje su u tom trenutku prisutne na nižim predelima.

Ove godine organizator trke je pripremio i dodatne sadržaje tako da su na programu i dečija trka „Trail running kids“ koja će okupiti mališane na jednoj kratkoj i zanimljivoj stazi ali i organizovani izleti predela nacionalnog parka koji su tu za sve koji bi da upoznaju Kopaonik malo više.

Svi učesnici trke koji odluče da na Kopaoniku ostanu i dan nakon trke imaće priliku da u nedelju, 30. jula, prisustvuju i međunarodnom biciklističkom maratonu koji će se takođe održati na terenima NP Kopaonik.

Sve informacije o trci „Trail race Kopaoniku“ pogledajte na društvenim mrežama (FB: trailracekopaonik) i zvaničnom sajtu trke www.trailracekopaonik.com , a predlažemo vam da pogledate i zvaničan video sa prošlogodišnjeg druženja na Kopaoniku: https://youtu.be/B7dnwJ4g0hg

Vidimo se na Kopaoniku!

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.