Close

Otvorene su prijave za četvrtu trku s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila 2018

Jedna od najpopularnijih i najuzbudljivijih tematskih trka u svetu, čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama organskog porekla održaće se četvrtu godinu zaredom u Beogradu pod nazivom Color RUNNING powered by Tikkurila. Prijave za učešće su otvorene od 15. juna.

U nedelju 23. septembra u podne na Novom Beogradu najbrže prijavljenih hiljadu trkača započeće najšareniju urbanu trku u čistoj color RUNNING beloj majici, a volonteri će ih po svakom pređenom kilometru kroz blokove zasipati najveselijim bojama tako da će 5km završiti obojeni od glave do pete. Start i cilj trke sa pratećim programskim aktivnostima koje je pripremio organizator trke, partneri i prijatelji trke nalaziće se ispred Immo Outlet centra.

Istog dana sa početkom u pola deset održaće se i dečije izdanje trke s bojama. Nakon zagrevanja Urban Fitness Hangar tima prvo će trčati trku na 200m najmađi prijavljeni trkači, deca do šest godina, a odmah posle njih trku dugu 500m trčaće mališani od predškolskog uzrasta do 10 godina. Pri svakih 100 pređenih metara volonteri će ih posipati bojama.

Trka s bojama color RUNNING inspirisana je festivalom boja HOLI kojim svake godine hiljade ljudi širom sveta obeležavaju sreću novih početaka. Trka je amaterskog karaktera s ciljem da promoviše vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. To znači da je namenjena rekreativcima i svima koji bi da probaju nešto drugačije. Boje koje se korist su organskog porekla, namenjene su ishrani i lako se skidaju jednostavnim pranjem vodom. Ko može da lagamo trči ili pešači 30 minuta, uspešno će završiti i ovu trku. Za najluđi color party u gradu pobrinuće se poznati srpski DJ koji će biti zadužen za dobru atmosferu.

Trka je još jednom otvorena i za sve one koji žele da trče sa svojim ljubimcem! Svaki prijavljeni kuca dobiće svoj startni paket u kome će se nalaziti startni broj, magazin Pas i Pedigree okrepa za osveženje posle trke. Brend Pedigree obebedio je i nagrade za najbrže vlasnike i njihove ljubimce!

Novinu predstavlja i prva foto stanica na stazi! Po ugledu na međunarodne trke i prateći najbolje prakse trkači će na trećem kilometru imati priliku da protrče kroz Vip foto kapiju a tim fotografa će zabeležiti najveseliji trkački momenat svakog trkača.

Kao i svake godine ova vesela sportska manifestacija ne bi bila moguća bez pomoći mnogobrojnih vrednih volontera koji će, pre svega, učesnike posipati bojama na svakom pređenom kilometru ali i deliti medalje svima onima koji budu protrčali kroz ciljnu kapiju i tako uspešno pretrčali najsrećnijih pet kilometara na svetu.

Svaki mali i veliki trkač koji uspešno obojen završi trku dobiće medalju, a troje najbržih dobiće vredne nagrade koje su pripremili partneri trke među kojima su i ove godine Frutabela i brend Reebok. Zlatni sponsor trke brend Tikkurila nagradiće osim pobednika u svima kategorijama i najmlađeg, najstarijeg i najveselijeg takmičara.

Za najluđi color party u gradu pobrinuće se DJ koji će biti zadužen za dobru atmosferu i zabavu posle trke uz poznatu trkačku okrepu – vrhunsko bezalkoholno pivo Heineken® 0.0 sa duplo manje kalorija u odnosu na klasično pivo, sa manje šećera i nula.nula odsto alkohola.

Petnestog juna počelo je prijavljivanje za učešće u trci po povlašćenim cenama. Visina kotizacije iznosila je 1350 dinara za uplate do 31. jula i iznosi 1500 dinara za uplate do 14. septembra. Visina kotizacije za dečiju trku iznosi 750 dinara za uplate do 31. jula i 850 dinara za uplate do 14. septembra. Ukoliko se prijavite i/ili uplatite kotizaciju nakon 14. septembra nećete dobiti majicu u start

nom paketu ali vaše učešće će biti zagarantovano. Kotizaciju za trku moguće je uplatiti isključivo preko računa organizatora trke AK RUNNING broj br: 170-0030016763001-26. Svrha uplate: Kotizacija za učešće u trci Color RUNNING 2018 za IME_PREZIME. Preuzimanje startnih paketa biće moguće u petak 21. septembra i subotu 22. septe

mbra od 10 do 19 sati u DKC Majdan (Kozjačka 3-5). U trci s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila će učestvovati i brojni volonteri, za koje je prijava takođe otvorena do 1. septembra.

Organizator trke s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila je AK RUNNING. Podrška I koorganizator trke je Savez za rekreaciju i fitnes Beograda. Partneri trke su Gradska opština Novi Beograd, Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda i DKC Majdan. Manifestaciju su pomogli prijatelji trke: Vip,  Frutabela, brend Heineken, Pedigree, brend Reebok, Immo Outlet centar, Aqua viva, Urban Fitnes Hangari, Gudmark group,  i drugi. Medijski partner: Play radio. Izvršna produkcija: Marsh creative production.

Za više informacija kontaktirajte nas na color@running.rs ili nas pratite putem sajta www.running.rs ili putem društvenih mreža.

FB: www.facebook.com/runningserbia

Google+: https://plus.google.com/+RunningRs

Twitter: www.twitter.com/RUNNINGSerbia

Instagram: www.instagram.com/runningserbia

Viber Public Chat: RUNNINGSerbia

 

 

 

 

 

 

 

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.