Close

Perfect black – Perfect look

Kroz niz zanimljivih aktivacija na trci s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila upoznajte Tikkurilinu savršenu crnu boju Perfect black!

Treću godinu zaredom predstaviće se i hit boje: Liitu i Magnetic!

UČINITE SVOJ DOM GLAMUROZNIJIM UZ POMOĆ CRNE BOJE

Kompanija Gudmark Group sa ponosom predstavlja Tikkurila Black boju za unutrašnje zidove koja omogućava da napravite posebnu atmosferu u svom domu.  Savršeno crna efektna polumat boja za moderne enterijere. Kreira lepe i glatke potpuno crne površine.

Tikkurilina nova i smela Black boja vam omogućava da u svoj dom unesete novu dubinu i modernu, prigušenu atmosferu. Lako možete dobiti predivan, gladak i savršen crni zid. Black boja stvara moćnu i kompletnu pozadinu,  izuzetno ističe detalje enterijera i kod kuće i na javnim mestima. Koristite polumat Black boju za zidove kako biste napravili savršen kontrast u odnosu na nameštaj i enterijer. Tikkurila Black boja se veoma lako održava i ne ostavlja tragove prstiju. Kako crna boja zatamnjuje prostor, potrebno ju je ublažavati s drugim bojama, stoga svakako nije preporučljiva kao dominantna boja, ali u većini prostorija može poslužiti za upečatljive detalje.

Ko je rekao da kredom možete pisati samo na crnoj ili zelenoj površini? Liitu boja sa efektom školske table može da se tonira u preko 2000 nijansi. Iznenadite sebe i vaše goste živopisnim bojama zida koji mogu da boje bilo kojom bojom krede. Pretvorite bilo koji deo zida u magnetnu tablu, jednostavno ga obojite sa Magnetic bojom. Magnetic sadrži čestice gvožđa, tako da obojene površine omogućavaju prianjanje magneta. Magnetna boja je korisna svuda: u kuhinji za beleške i liste za kupovinu, u dečijoj sobi za igru, u dnevnoj sobi za foto kolaž. To je idealno rešenje za sve prostorije tinejdžera koji vole da ukrašavaju zidove razglednicama i plakatima rok bendova.

Ukoliko imate dilemu u vezi sa izborom Tikkurila proizvoda, besplatnu stručnu pomoć možete dobiti u Tikkurila Color Studiju u Beogradu.

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.