Close

Pomozite nam u sakupljanju sredstava za Belhospice i na taj način podržite naše trkače na predstojećem Beogradskom maratonu

10RUNNINGinBelgrade tim (Ana Hamza, Sasa Bradasevic, Nela Buncic, Marina Vermezovic, Ivana Drmanac, Nikola Zlatanovic, Aleksandra Radoicic, Aleksandar Rakic, Ivana Pavlovic, Ivan Cvetkovic, Ivan Stokic i Milena Beric) će na 28. Swisse Gas Beogradskom maratonu trčati u BELHospice timu sa još 400 prijatelja-trkač s kojima ćemo pokušati, ne samo da završimo naše prve trke ili ostvarimo nove lične rekorde, već i da prikupimo sredstva za ovu jedinstvenu organizaciju u Srbiji.

BELhospice je prva specijalizovana dobrotvorna organizacija u Srbiji koja pruža palijativno zbrinjavanje pacijentima sa aktivnom, progresivnom, uznapredovalom bolešću za koje je prognoza ograničena. BELhospice je od 2004. godine u Beogradu zbrinuo preko 1350 pacijenata terminalno obolelih od raka a sve usluge su potpuno besplatne za pacijente i njihove porodice. BELhospice tim se prvi put pojavio na Beogradskom maratonu 2012. godine sa 30 trkača koji su za nedelju dana uspeli da sakupe 550 Eur i koji su pomogli da 2013. godine BELhospice tim broji 300 trkača, od profesionalnih sportista do rekreativaca i ljudi koji su prvi put trčali trku. Ujedinjeni oko istog cilja, da sakupe što više sredstava za pacijente koje zbrinjava BELhospice, uspeli su da doniraju 11.000 Eur! Naš cilj ove godine jeste da prikupimo 30 000 dinara! Motivišite naš tim i pomozite nam da još jednom napravimo razliku i prikupimo što više sredstava za ovu jedinstvenu organizaciju u Srbiji.

Donirajte jednim klikom OVDE

 

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.