Close

Poslednja uputstva za najuzbudljiviju trku s preprekama u Srbiji KCR2017

Dragi trkači,

Hvala Vam na prijama/uplatama a pre svega interesovanju za još jednu najluđu trku u Srbiji Košutnjak Challenge Race 2017.

Preuzimanje paketa će biti moguće sutra i prekosutra, četvrtak i petak 18. i 19. maja od 9h do 17h na sada već odlazećoj adresi Saveza za rekreaciju i fitnes Beograda u ulici Zorana Djindjića 123dj lokal 3. Ako sa sobom imate dokaz o uplati ponesite ga.

Ove godine po prvi put imaćemo i elektronsko merenje vremena pa pripazite na čip koji se nalazi na startnom broju u okviru paketa koji ćete dobiti da ga ne pokvasite u potpunosti jer postoji mogućnost da vam se u tomu slučaju ne očita vreme.

Po prvi put ove godine partner trke Košutnjak Challenge Race Junior 2017 je sportski klub za decu Sportska bajka. Zaduženi su za organizaciju trke za najmađe koja se održava 20. maja sa početkom u 10 časova. Prepreke i dužine trke prilagođene su deci predškolskog i školskog uzrasta a najbrži mališani osvojiće vredne nagrade.

Roditelji dođite sa svojom dečicom bar pola sata pre trke je rsmo pripremili različite zanimljive sadržaje.

Ista informacija važi i za velike trkače. Dođite bar pola sata pred trku kako biste stigli sa se presvučete i stignete na zagrevanje. Presvačenje će biti omogućeno u balonu za mali fudbal koji se nalazi pored zgrade uprave Pionirskog grada.

Start  icilj će se nalaziti ispred Squash Land-a.

Posebno iznenađenje za sve jeste da ćemo imati priliku da vežbamo jogu i rastegnemo se lepo nakon trke. Molimo zainteresovane da se prijave putem e-mail adrese: yogastudionatasha@gmail.com jer je broj mesta u grupi za ograničen. Joga nakon trčanja će obezbediti potrebno istezanje mišića, bolju prokrvljenost i regeneraciju nakon napora. Smanjiće mogućnost upalnih procesa, a tehnike disanja koje su sastavni deo programa ubrzaće oporavak, vratiti energiju i osvežiti vaše telo. Čas joge držaće sertifikovani instruktor joga saveza Srbije Natasa Popović.

Nagrade za najbrže pripremila je i ove godine kompanija Nike I po prvi put  najbrži u muškoj I ženskoj konkurenciji dobiće kupon za učešće u Trail Race Kopaonik trci! Osim ovoga U Pionirskom gradu 20. maja organizatori će nas bliže upoznati sa ovogodišnjim izdanjem ove uzbudljive trke!  Pripremili smo nagrade i za najmlađeg takmičara/takmičarku, najstarijeg takmičara/takmičarku, takmičara/takmičarku sa najluđom fotkom sa trke (fotografija sa najviše lajkova 5 dana nakon trke na zvaničnoj FB stranici trke) i po prvi put nagrađujemo i najluđi skok u veštačko jezerce-poslednju prepreku na trci.

Nakon trke planirana je žurka ispred Squash Land-a u Pionirskog gradu gde će se nalaziti I start trke ove godine a svaki trkač dobiće kupon za besplatno pivo ili vodu nakon trke. Kao I uvek Redbull će biti tu sa nama nakon trke.

Za sve dodatna pitanja kontaktirajte Savez za rekreaciju I fitness Beograda na: 062/216436 ili 064/6469897.

Sportski pozdrav!

Vaš KCR I KCR Junior tim

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.