Close

Prijavite se na program priprema 10RUNNING in Novi Sad

10 RUNNING in Novi Sad je jedinstven program osmonedeljne pripreme 10 trkača za svoj prvi istrčani polumaraton, maraton ili novi lični rekord na 7. Noćnom maratonu koji se održava 26. juna u Novom Sadu. Sa trkačima će od 5. maja raditi RUNNING tim, pre svega naši visoko stručni treneri Ivan Čurović, Predrag Radojković I Nemanja Jokić. Možete da se prijavite na program i Vi koji želite da vežbate ali ne i da učestvujete na trci.
Program obuhvata (osim ličnog savetovanja i svakodnevne komunikacije na temu programa vežbi, ishrane, motivacije, tehnike trčanja i sl.) tri treninga nedeljno i to: jedan cirkularni trening vežbi snage, stabilizacije i rastezanja u našim modernim prostorijama (ponedeljak 18:00h DKCMajdan), jedan trening intervalnog trčanja (četvrtak 18:30h SC Olimp) i jedan trening dužinskog trčanja (subota 10:30h Ada Ciganlija).

Kako bismo prilagodili program vašim zahtevima I potrebama uveli smo nekoliko novina u 10RUNNING program. Indoors cirkularni  trening ponedeljkom obuhvataće kao I do sada stabilizaciju (kroz tonus mišića, stabilizaciju nogu, core-a, snage mišića trupa), a od sada I  izdržljivost u snazi sa vežbama sa dinamičkim rastezanjem u toku treninga, kao I naglašenu stabilizaciju sa dinamičkim rastezanjem. Trenerskom timu će se priključiti i naš najmlađi trener Nemanja Jokić tako da od ovih priprema imamo 3 trenera u timu. Novost je I da ćemo nedelju dana pred trku 18. Juna nakon dužinskog imati poseban program pasivnog rastezanja sa 2 trenera Ivanom I Nemanjom. Poslednja novina jeste da se trkači pri online prijavljivanju opredeljuju za svoj lični cilj priprema  (lični rekord, istrčati trku solidnim tempom, samo istrčati trku, trenirati sa ciljem mršavljenja bez učešća u trci, rekreativno trenirati) a trenerski tim će im posebno modifikovati program I savetovati ih po pitanju treninga I ishrane.  


  Testiranje prijavljenih kandidata se održava 5. Maja u 18:30h na atletskoj stazi SC Olimp, nakon čega trkači dobijaju osmonedeljni plan treninga baziran na rezultatima testiranja i individualnim ciljevima. Ukoliko ne budete u mogućnosti da prisustvujete nekom od zajedničkih treninga možete da ga odradite individualno i javite se trenerima putem naše zajedničke zatvorene 10RUNNING grupe na Whatsapp-u, Fecebook-u, mail-om ili telefonom. U toku poslednje nedelje priprema treninge već tradicionalno realizujemo u saradnji sa Penjačkim klubom Beograd, Yoga Savezom Srbije, Mačevalačkim klubom Silni, Kyokushin karate Savezom Srbije kao I Squash asocijacijom Srbije.

  RUNNING nutricionista je trkačima svih osam nedelja na raspolaganju za konsultacije u vezi režima ishrane, a svi trkači na program će za sedmicu pred samu trku dobiti i detaljan program ishrane po obrocima.

Naknada za 10RUNNING program iznosi 5500 dinara i ne uključuje kotizaciju za učešće na trci*. Plaćanje se može isvršiti u dve rade i to prve rate u maju a druge u junu. Prijave za program priprema se vrše putem ONLINE prijave.
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: info@running.rs.
Požurite i prijavite se!

*Uplate naknada za program priprema se vrše na račun kluba kod Unicreditbank br: 170-0030016763001-26
Primalac: Atletski Klub RUNNING Nušićeva 6, Beograd
Naznaka: Naknada za članstvo i 10RUNNING program priprema za Novosadski noćni polumaraton

 

 

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.