Close

Košutnjak Challenge Race 2016 i Košutnjak Challenge Race Junior 2016

Najzabavnija trka sa preprekama u Srbiji Košutnjak Challenge Race 2016 i Košutnjak Challenge Race Junior 2016 će tradicionalno biti održana 21. Maja u Pionirskom gradu u Košutnjaku.

Pozivamo Vas da petu godinu zaredom probate nešto drugačije, da osetite malo zdravog adrenalina u krvi i da se uz odličnu zabavu u prirodi družimo kroz sport I zabavne sadržaje koje smo pripremili.

Trka je insprisana konceptom trka koje se održavaju u Velikoj Britaniji i promovišu vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. Trka je amaterskog karaktera i namenjena je svim rekreativcima koji žele da dožive trčanje na drugačiji način. Međutim, u trci sa preprekama moći će da učestvuje samo 700 velikih i 300 malih takmičara koji se budu prvi prijavili.

Organizator trke Savez za rekreaciju i fitnes Beograda, će se pobrinuti za dobru zabavu uz muziku i fitness zagrevanje pred start trke koji je zakazan za 12 časova kada će 700 najizdržljivijih trkača imati priliku da završi nesvakidašnji poduhvat – 5 km kros trke sa 6 prepreka i tako testiraju svoje granice. Prepreke koje su organizatori pripremili, neće biti otkrivene do početka trke, a Atletsko-orijentacioni klub Košutnjak (AOK) će se pobrinuti da se takmičari ne  izgube i ne zalutaju na stazi.

Višegodišnji partneri ove uzbudljive trke, atletski klub RUNNING i dečija škola sporta Pokret za okret, zaduženi su za organizaciju trke za najmađe koja se održava istog dana sa početkom u 10 časova. Prepreke i dužine trke prilagođene su deci predškolskog i školskog uzrasta.

Svi koji se ranije prijave za trku imaju pravo na povlašćene cene.

Prijave su počele 5. maja i vrše se putem linka http://goo.gl/forms/v2C4eLVm3A. Visina kotizacije iznosi 800 dinara za uplate do 18. maja i 1000 dinara za uplate do 21. maja.  Visina kotizacije za Košutnjak Challenge Race Junior 2016 dečiju trku iznosi 500 dinara za uplate do 21. maja.

Kotizaciju za trku moguće je uplatiti u prostorijama Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, u ulici Bulevar Zorana Djindjića 123/đ lokal 3 ili  račun Saveza broj 200-2424780101868-37.  Svrha uplate: Kotizacija za učešće u trci KCR2016/KCRJunior2016 za IME_PREZIME.

Preuzimanje brojeva i startnih paketa biće moguće u prostorijama Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, u ulici Bulevar Zorana Djindjića 123/đ lokal 3, 20. maja 2016. od 09 do 17 časova.

U trci će učestvovati i brojni volonteri, za koje je prijava takođe otvorena.

Kao i svake godine ova vesela sportska manifestacija ne bi bila moguća bez pomoći mnogobrojnih vrednih volontera. Ukoliko želite da budete deo organizacije Košutnjak Challenge Race 2016 i Košutnjak Challenge Race Junior 2016 trke pošaljite nam svoje podatke do 15. Maja na e-mail adresu info@kosutnjakchallengerace.rs.

Najbolja je  stara trkačka i trening oprema za ovu vrstu trke a ponesite nešto čiste garderobe kako biste se nakon trke presvuki. Iz bezbednosnih razloga trkačima neće biti dozvoljeno da nose sprinterice i patike sa kramponima!

Za sva dodatna pitanja pišite nam na info@kosutnjakchallengerace.rs ili na info@running.rs. Pratite nas putem naše FB stanice www.facebook.com/kosutnjakrace i web sajta www.košutnjakchallengerace.rs.

Košutnjak Challenge Race 2016 i Košutnjak Challenge Race Junior 2016 trka sa preprekama se realizuje uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.