Close

RUNNING prijatelj trke „The Maze“ u organizaciji Tribe Trails-a

RUNNING Vas poziva na prvu međunarodnu trku The Maze u organizaciji Tribe Trails-a. Doživite Jelašničku klisuru na uzbudljiv i nesvakidašnji način – izaberite trkačku ili pešačku kategoriju i dođite da zajedno uživamo 13. juna u 11h u Jelašničkoj klisuri.

Učestvuje se u pojedinačnoj konkurenciji: ženska i muška kategorija. Za učešće u trci nisu potrebna posebna znanja i veštine iz nekog od outdoor sportova. Poželjno je da vam boravak u prirodnom okruženju pričinjava zadovoljstvo. Svako ko sebe smatra psihofizički spremnim za ovaj vid aktivnosti je dobrodošao.

Jelašnička klisura (15 km od Niša), specijalni rezervat prirode, I kategorije zaštite, obiluje prirodnim vrednostima endemske flore i vodopadom impozantne strukture, područje kulturnog dobra, via militaris, rimsko-vojnog puta.

LOKACIJA: Jelašnička klisura, Niš, Srbija
DATUM TRKE: 13.06.2105. godine
START TRKE: 11h
DUŽINA STAZА: 11km i 22km
VREMENSKI LIMIT: 8h

Ukoliko ste roditelj, a želite da pešačite ili trčite, za vreme trke biće organizovana radionica za decu vođena željom da ispuni potrebe dece i roditelja za kreativnim aktivnostima koje će pokrenuti njihovu maštu. Nakon trke će se organizovati čišćenje Jelašničke reke i njenog priobalja na potezu od sela Jelašnica do sela Čukljenik. Pozivamo i učesnike trke da se pridruže ovoj ekološkoj akciji zaštite životne sredine kako bi ličnim primerom pokazali kako se voli i poštuje priroda Srbije. Svi zainteresovani će moći da se oprobaju u sportskom penjanju. Instruktažu će voditi članovi „Penjačkog kluba „Climbing Tribe“. Planirana je i demonstracija veštine hodanja/balansiranja na traci „Slackline„. Ukoliko se osećate napeto i želite da se razmrdate i opustite, da se razgibate, naučite da trenirate sedeći ili da se prevrćete preko glave i ruku pridružite nam se na časovima joge koji su organizovani u okviru trke.

Organizator se pobrinuo i da nam pomogne oko smeštaja kod lokalnih domaćina u selu što ovaj sportski događaj čini još unikatnijim!

Više informacija možete pogledati na: www.tribetrails.com

 

 

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.