Close

RUNNING u „Beogradu za početnike“ na TV Studio B

„Beograd za početnike“ u novu sezonu ušao je u novom odelu, tj. sa novom špicom, autorkom i novim, svežim pričama. Kroz fenomenologiju beogradske svakodnevice vodi nas Smiljana Popov. U subotu 23. maja u 16:35h pogledajte emisiju posvećenu trčanju, našem klubu, deci, zdravim stilovima života.

Na tragu „Beograda za početnike“, kultnog „bedekera kroz nostalgiju“ srpske prestonice iz pera čuvenog beogradskog novinara, esejiste i filmskog kritičara Bogdana Tirnanića (čija nam je porodica i ustupila pravo da baštinimo njegov naziv), novi „Početnici“ tragaju kako za izgubljenim vremenom Beograda za kojim uzdišemo i rado ga se sećamo, te je istovremeno i „Beograd za ponavljače“, ali i za onim boljim, savesnijim, kosmopolitskijim, beljim i zelenijim Beogradom koji bi mogao da postane ako bismo ga svi malko bolje pazili. U duhu jednog od najboljih beogradskih grafita, koji toliko govori o civilizacijskim i mentalitetskim navikama Beograđana „PONAŠAJ SE KAO DA ŽIVIS OVDE!“

Dakle novi „Početnici“ pričaju male intimne istorije Beogradjana i njegovih kultnih mesta, daleko od bučne i zvanične politike, posvećen malim pričama i velikim idejama Beograđana, kao i njegovih četvronožnih i repatih sugradjana.

Subota od 16.35 časova, TV Studio B

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.