Close

Trčanjem protiv Kovid-a

U subotu 7. novembra u 11 sati obeležavamo kraj trkačke sezone humanitarnom trkom u formi treninga #trčanjemprotivkovida #10runningagainstcovid! Trčaćemo 5k, 10k I 15k na Dorćolu i Novom Beogradu. Broj mesta po kategoriji je rezervisan za 20 najbrže prijavljenih trkača. Za najbrže trkače i trkačice u sve tri trke pripremili smo i simbolične nagrade. Pozivamo da se akciji pridruže i oni koji žele da trče sa nama ali na daljinu! Učešće na daljinu je moguće tako što ćete u vreme trke trčati prijavljenu dužinu na lokaciji koju izbaberete i poslati nam svoju fotografiju sa medaljom i skrin šot maršute koju ste trčali. Startni paket dobićete uoči trke na kućnu adresu a nakon prijave i uplate.

Posle trke u 14 sati u KROKODILovom Centru (Karađorđeva 43/ulaz sa malih stepenica) , gde će se takođe nalaziti start i cilj trke, održaće se predavanje namenjeno najmađim trkačima i njihovim roditeljima a pod nazivom Evolutivne promene i fizički razvoj dece koje će održati glavni koordinator trenera u AK RANNING Ivan Čurović. Rezervacija mesta za predavanje je obavezna putem e-mail adrese info@running.rs a broj mesta ograničen. Predavanje će biti emitovano online putem YT kanala.

Preporučena kotizacija/donacija za trku iznosi 1000 dinara a sva prikupljena sredstva biće donirana Institutu za neonatologiju s obzirom da se upravo u novembru obeležava Svetski dan prevremeno rođenih beba. Svaki trkač dobiće startni paket u kome će se nalaziti majica, broj kao i specijalno dizajnirana medalja. Preuzimanje paketa biće moguć uoči trke od 10 sati u KROKODILovom Centru. Nošenje maski je obavezno kao i držanje distance od 2m. Trkači u svakoj kategoriji počeće trku sa 20 minuta razmaka i to u 11h startuje trka na 5k, u 11:20h trka na 10k i u 11:40h trka na 15k. Link za prijave za trku se nalazi OVDE 

Kotizaciju/donaciju za trku moguće je uplatiti isključivo preko računa organizatora trke AK RUNNING (Nušićeva 6, Beograd) broj br: 170-0030016763001-26. Svrha uplate: Donacija za humanitarni trening IME_PREZIME.

 Organizator trke je AK RUNNING. Podrška i koorganizator trke je Savez za rekreaciju i fitnes Beograda. Partneri trke su Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda, Abela Pharm, Esensa, Nike i KROKODILov Centar.  

Za više informacija kontaktirajte nas na info@running.rs ili nas pratite putem sajta www.running.rs i društvenih mreža @runningserbia.

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.