Close

Trčite sa nama u Stokholmu za samo 38,5 evra!

Atletski Klub RUNNING u okviru programa međunarodne saradnje koji je pokrenut septembra  2013. godine uspostavlja partnerske veze sa međunarodnim organizatorima trka i ulaže značajne napore u pregovaranju povoljnijih uslova učešća za sve trkače iz Srbije. Zajednički sa svojim međunarodnim partnerima imamo cilj da sport učinimo pristupačnijim i bližim pre svega mladim ljudima u Srbiji na zabavan i moderan način te podstaknemo rast lokalne rekreativne trkačke zajednice.

 

Uspostavljanjem odnosa sa organizatorima polumaratona u Stokholmu koji se ove godine održava 10. septembra dogovoreni su povoljniji uslovi učešća za sve trkače koji se prijave preko AK RUNNING do kraja meseca maja 2016. godine. Kotizacija za učešće na polumaratonu u Stokholmu za sve trkače iz Srbije iznosi 38,5 evra umesto regularnih 62 evra odnosno 72 evra koliko iznosi zvanična kotizacija nakon 24. avgusta. 

Prijave se vrše popunjavanjem online formulara do kraja jula meseca I uplaćivanjem naknade od 38,5 evra (u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu na dan uplate) na broj računa 170-0030016763001-26, primalac: Atletski Klub RUNNING Nušićeva 6, Beograd naznaka: Naknada za učešće na polumaratonu u Stokholmu 2016.*

*AK RUNNING ne organizuje niti koordiniše put I smeštaj trkača u Stokholmu. AK RUNNING organizuje sedmonedeljne pripreme za polumaraton u Stokholmu 10RUNNING in Stockholm koje nakon testiranja počinju 23. jula.

Početkom 2015. godine AK RUNNING ostvario je uspešnu saradnju sa organizatorima polumaratona u Rimu I osigurao popust od 50% popusta na cenu učešća za sve trkače iz Srbije. Naša zemlja je tako imala rekordni broj predstavnika na  Roma Ostia polumaratonu u Rimu čak 45!  Broj od 13 500 registrovanih trkača činio je rekord 29. Budimpeštanskog polumaratona, održanog septembra 2014. godine. Najviše njih došlo je iz Ujedinjenog Kraljevstva, Italije, Slovačke a među prvih 10 po broju našli su se po prvi put i trkači iz Srbije kojih je bilo čak 71 i to iz Beograda, Obrenovca, Vranja, Novog Sada zahvaljujući RUNNING-u koji je obezbedio popust od 50% na cenu kotizacije. Odličnu saradnju sa organizatorima Budimpeštanskog polumaratona i maratona započeli smo 2013. godine kada smo po prvi put obezbedili povoljnije uslove za sve trkače i Srbije i poveli grupu od 20 trkača!  Nakon Budimpešte usledila je sada već višegodišnja saradnja I sa organizatorima Ljubljanskog maratona.

 

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.