Close

Upisujemo treću generaciju besplatne škole za decu Kids School of RUNNING!

U saradnji sa Gradskom Opštinom Vračar i SROC Vračar, atletski klub RUNNING nastavlja sa realizacijom besplatnog rekreativnog vežbanja za decu pod nazivom “Kids School of RUNNING” koji je 2013. godine započeo u saradnji s DKC Majdan. Kids School of RUNNING program je prilagođen deci mlađeg školskog uzrasta, od 7 do 10 godina, kojoj je fizička aktivnost neophodna za pravilan razvoj motoričkih, bioloških i intelektualnih sposobnosti.

 

Kids School of RUNNING program realizujemo od 1. marta u SROC Vračar (Sjenička 1) i to nedeljom od 18 časova jednočasovnim treningom trčanja i motorike, i subotom od 10 časova treningom plivanja.

Časovi plivanja se sprovode u trajanju od 45 minuta na bazenu namenjenom deci ovog uzrasta i isključivo obuci (odgovarajuća temparatura vode, vazduha, odgovarajčući higijenski uslovi). Učimo da se oslobodimo straha od vode, uživamo i zabavljamo se, naučimo osnove, kao i da usavršimo svoje plivačko znanje.

Fizičko vaspitanje je značajan deo opšteg vaspitanja. Ukoliko je dete mlađe, utoliko je i uloga fizičkog vaspitanja veća i značajnija. Razvijanje navike kod dece da se bave telesnim vežbanjem, radi čuvanja zdravlja i kao korisno ispunjavanje slobodnog vremena, stiče se u detinjstvu sistematskim i kontinuiranim bavljenjem fizičkom aktivnošću. Ujedno se i stiče sposobnost pravilnog držanja tela, veštog upravljanja istim, sticanja kretnih znanja i razvijanja motoričkih sposobnosti (snage, brzine, izdržljivosti, koordinacije, ravnoteže, gipkosti).

Želja nam je da kroz igru i druženje vannastavna fizička aktivnost postane najomiljenija dečja obaveza, a kasnije izgrađen aktivan životni stil kao obaveza koja se podrazumeva i neguje.

Za više informacija i prijave možete nas kontaktirati na: office@running.rs, +381 63 666682

Prijavni formular preuzmite OVDE i popunjenog nam ga pošaljite na office@running.rs

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.