RUNNING Javni čas o ishrani i sportu

U saradnji sa DKC Majdan atletski klub RUNNING tradicionalno organizuje javni čas o ishrani i sportu sa konsultacijama. Subota 26. decembar od12h, ulica Kozjačka 3-5.
Čas će održati naš saradnik, osnivač sajta mojnutricionista.com diplomirani nutricionista-dietetičar Vladimir Vujović.
*Ulaz slobodan

Vladimir Vujović 09.07.1983  dijetetičar – nutricionista u Beogradu,profesionalno ishranom bavi 10 godina, dok je kao fitnes trener individualnih treninga aktivan 4 godine.

Vodeći ishranu i trening postigao je veliki broj izuzetnih transformacija, samo neke od njih su prikazane na sajtu.

Vladimir je pod projektom mojnutricionista.com uradio veliki broj ONLINE individualnih programa ishrane i savetovanja o zdravoj ishrani.

Kao saradnik Republičkog Zavoda za sport vodio je ishranu i suplementaciju velikom broju profesionalnih sportista , fodbalera iz redova crvene zvezde, partizana i drugih timova, tenisera, borilačkih sportova, a posebno bih istakli izradu programa ishrane kojom  se vodi reprezentacija  veslača srbije. Dražao predavanje na DIF-u,  sa temom ishrane i suplementacije u borilačkim sportovima.

Kao nutricionista radio je na projektu Fit effect jogurt u sklopu KBC Bežanijska kosa gde se ispitivao uticaj jogurta na redukciju telesne težine, kao i projektu strong natural zelena kafa, uticaja suplementa uz optimalni režim ishrane na redukciju telesne težine.

U sklopu Man health magazina koji se bavim zdravim načinom života, večć tri godine za redom je deo tima projekat Man Heath izazov , vodeći ishranu učesnicima koji se takmiče da postignu što bolju formu tela u čemu su i uspeli. Pored Man Health magazina Vladimir piše tekstove na temu zdrave ishrane za blic, alo novine, dnevne novine i dr.

Savetnik je za suplementaciju u ATP sportu, Supplement-u  ima višegodišnje iskustvo na polju suplementacije radečći u Prosport line i Fit life prodavnici suplemenata.

Radi u sklopu prestižnih fitness i welness centara u Beogradu, veliko stručno iskustvo na polju ishrane i suplementacije uz trening sa ciljem redukcije kilograma, mišičćne definicije i mišičćne mase.

Za SQUADR-u lider na Srpskom tržištu uvoz ribe ocenjivao je kvalitet novih proizvoda sa aspeka masno kiselinskog sastava ( Topli dimljeni losos , Dimljeni skuša fileti, Fishburger od lososa i Losos  hot dog ) i info deklaracija za iste proizvode.

Vladimir radi na spostvenom projektu ishrana u školama, na tu temu je više puta pisao u štampi i skretao pažnju na značaj pravilno izbalansirane ishrane kod dece, i značaju školskog obroka.

Za PKB korporaciju  izrada pravilno izbalansiranog jelovnika za industriske radnike, gde je jelovnik uskladjivao sa potreba radnika kako bi se poboljšala radna produktivnost radnika.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page