Close

RUNNING Javni čas o ishrani i sportu

U saradnji sa DKC Majdan atletski klub RUNNING tradicionalno organizuje javni čas o ishrani i sportu sa konsultacijama. Subota 26. decembar od12h, ulica Kozjačka 3-5.
Čas će održati naš saradnik, osnivač sajta mojnutricionista.com diplomirani nutricionista-dietetičar Vladimir Vujović.
*Ulaz slobodan

Vladimir Vujović 09.07.1983  dijetetičar – nutricionista u Beogradu,profesionalno ishranom bavi 10 godina, dok je kao fitnes trener individualnih treninga aktivan 4 godine.

Vodeći ishranu i trening postigao je veliki broj izuzetnih transformacija, samo neke od njih su prikazane na sajtu.

Vladimir je pod projektom mojnutricionista.com uradio veliki broj ONLINE individualnih programa ishrane i savetovanja o zdravoj ishrani.

Kao saradnik Republičkog Zavoda za sport vodio je ishranu i suplementaciju velikom broju profesionalnih sportista , fodbalera iz redova crvene zvezde, partizana i drugih timova, tenisera, borilačkih sportova, a posebno bih istakli izradu programa ishrane kojom  se vodi reprezentacija  veslača srbije. Dražao predavanje na DIF-u,  sa temom ishrane i suplementacije u borilačkim sportovima.

Kao nutricionista radio je na projektu Fit effect jogurt u sklopu KBC Bežanijska kosa gde se ispitivao uticaj jogurta na redukciju telesne težine, kao i projektu strong natural zelena kafa, uticaja suplementa uz optimalni režim ishrane na redukciju telesne težine.

U sklopu Man health magazina koji se bavim zdravim načinom života, večć tri godine za redom je deo tima projekat Man Heath izazov , vodeći ishranu učesnicima koji se takmiče da postignu što bolju formu tela u čemu su i uspeli. Pored Man Health magazina Vladimir piše tekstove na temu zdrave ishrane za blic, alo novine, dnevne novine i dr.

Savetnik je za suplementaciju u ATP sportu, Supplement-u  ima višegodišnje iskustvo na polju suplementacije radečći u Prosport line i Fit life prodavnici suplemenata.

Radi u sklopu prestižnih fitness i welness centara u Beogradu, veliko stručno iskustvo na polju ishrane i suplementacije uz trening sa ciljem redukcije kilograma, mišičćne definicije i mišičćne mase.

Za SQUADR-u lider na Srpskom tržištu uvoz ribe ocenjivao je kvalitet novih proizvoda sa aspeka masno kiselinskog sastava ( Topli dimljeni losos , Dimljeni skuša fileti, Fishburger od lososa i Losos  hot dog ) i info deklaracija za iste proizvode.

Vladimir radi na spostvenom projektu ishrana u školama, na tu temu je više puta pisao u štampi i skretao pažnju na značaj pravilno izbalansirane ishrane kod dece, i značaju školskog obroka.

Za PKB korporaciju  izrada pravilno izbalansiranog jelovnika za industriske radnike, gde je jelovnik uskladjivao sa potreba radnika kako bi se poboljšala radna produktivnost radnika.

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.