Close

10RUNNING in Budapest

10 RUNNING je jedinstven program pripreme 10 trkača za svoju prvu istrčanu trku ili novi lični rekord na polumaratonu u Budimpešti koji se održava 11. septembra 2022. godine. U okviru ovog ciklusa 10 RUNNING programa spremaćemo se i za trke u Ljubljani.

Sa trkačima će od testiranja  raditi visoko stručan tim trenera i nutricionista: Ivan Čurović, Igor Čurović i Nemanja Marković.

Možete da se prijavite na 10RUNNING program i Vi koji želite da vežbate ali ne i da učestvujete na trkama. 

Trkači se pri online prijavljivanju opredeljuju za svoj lični cilj priprema (lični rekord, istrčati trku solidnim tempom, samo istrčati trku, treniranje sa ciljem mršavljenja bez učešća u trci, rekreativno treniranje) a trenerski tim će im posebno modifikovati program i savetovati ih po pitanju treninga i ishrane.

Program obuhvata (osim ličnog savetovanja i svakodnevne komunikacije na temu programa vežbi, ishrane, motivacije, tehnike trčanja i sl.) tri treninga nedeljno i to: jedan cirkularni trening snage, stabilizacije i dinamičkog rastezanja u našim modernim prostorijama (ponedeljak 18:00h DKCMajdan), jedan trening intervalnog trčanja (sreda 18:00h SC Olimp) i jedan trening dužinskog trčanja (subota 10:00h  DKC Majdan, Hajd park).

Za sve vas koji niste u mogućnosti da ispratite treninge uživo dobićete ih putem svog mobilnog telefona! Po prvi put uvodimo i online praćenje treninga naših vežbača kroj RUNNINGSerbia Community na aplikaciji My Fit World! Ovo će omogućiti detaljno i individualno praćenje svakog vežbača celom trenerskom timu!

 RUNNING nutricionista je trkačima na raspolaganju za konsultacije u vezi režima ishrane dok za sedmicu pred samu trku trkači dobijaju program ishrane po obrocima.

Naknada* za 10RUNNING program iznosi 3500 dinara mesečno i ne uključuje kotizaciju za učešće na trkama**.  Prijave za program priprema se vrše putem ONLINE prijave.

Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: info@running.rs ili posetite www.running.rs.
Požurite i prijavite se!

**Uplate naknada za program priprema se vrše na račun kluba kod Unicreditbank br: 170-0030016763001-26
Primalac: Atletski Klub RUNNING Nušićeva 6, Beograd
Naznaka: Naknada za članstvo i 10RUNNING program priprema

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.