Close

10RUNNING in Novi Sad

„10 RUNNING in Novi Sad” je specijalan program sedmonedeljne pripreme trkača za svoj prvi istrčani polumaraton ili novi lični rekord na 6. Novosadskom noćnom polumaratonu koji se održava 27. juna u Novom Sadu. Novina je da nam se ovaj put na program mogu priključiti I oni trkači koji žele da treniraju ali da ne trče polumaraton, već žele  individualni plan treninga koji umesto intervalnog treninga obuhvata individualni, rekreativni  trening korekcije.

Sa trkačima, će svakodnevno raditi RUNNING tim, a pre svega naši visoko stručni treneri Mladen Opačić I Bojan Avramović. Osim ličnog savetovanja i svakodnevne komunikacije na temu programa treninga I vežbi, režima ishrane, motivacije, tehnike trčanja I sl. program osnovno obuhvata tri treninga nedeljno: jedan trening vežbi stabilizacije i rastezanja, jedan trening intervalnog trčanja i jedan trening dužinskog trčanja.

Timu će, 24h dnevno, na raspolaganju biti svlačionice i ormarići a svaki član dobiće majicu, znojnicu, kačket i peškir. Trkači takođe dobijaju i detaljan plan ishrane, nedelju dana pred trku, od klupskog nutricioniste Ivana Čurovića kao i rekreativne treninge penjanja, karatea, joge ili mačevanja.

 

Naknada za program iznosi 5500 dinara (dve mesečne rate od po 2750 dinara) i ne uključuje iznos kotizacije za učešće u trci. Prijave se vrše putem sledećeg linka: http://goo.gl/forms/HX0uu2ejLl

Prijave možete slati do petka 8. maja do 17 časova. Testiranje će se obaviti u subotu 9. maja na Adi Ciganliji sa početkom u 13h.

Za više informacija kontaktirajte nas na: +381645594670 ili prijave@running.rs

Uplate naknada za program priprema se vrše na račun kluba kod Unicreditbank br: 170-0030016763001-26

Primalac: Atletski Klub RUNNING Nušićeva 6, Beograd

Naznaka: Naknada za članstvo i 10RUNNING program priprema za Novosadski noćni polumaraton

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.