Close

Košutnjak Challenge Race 2015 i Košutnjak Challenge Race Junior 2015

Nakon velikog interesovanja, pažnje I posećenosti 2012, 2013. I 2014. godine, odlučili smo da uvedemo tradiciju pa tako četvrtu godinu za redom organizujemo – Košutnjak Challenge Race trku sa preprekama.

Probali biste nešto drugačije? Želite da osetite malo zdravog adrenalina u prirodi uz odličnu zabavu? Onda se prijavite na četvrtu po redu trku sa preprekama u Srbiji i zasigurno najluđu trku na kojoj ste do sada učestvovali!

Trka je insprisana konceptom trka koje se održavaju u Velikoj Britaniji i promovišu vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. Trka je amaterskog karaktera i namenjena je svim rekreativcima koji žele da dožive trčanje na drugačiji način. Međutim, u trci sa preprekama moći će da učestvuje samo 300 takmičara koji se budu prvi prijavili. Prijave su počele 4. maja sa povlašćenim cenama i za odrasle i za decu, a do sada je svoje mesto na trci obezbedilo 50 takmičara.

Trka počinje 16. maja u 12h, a 300 najizdržljivijih trkača imaće priliku da završe nesvakidašnji poduhvat – 5 km kros trke sa 6 prepreka i tako testiraju svoje granice. Prepreke koje su organizatori pripremili, neće biti otkrivene do početka trke, a Atletsko-orijentacioni klub Košutnjak (AOK) će se pobrinuti da se takmičari ne izgube i ne zalutaju na stazi.

Start i cilj trke biće ispred “SquashLand” kluba u Pionirskom gradu kao i prethodnih godina. RedBull i Savez za Fitnes i Rekreaciju Srbije – organizator ovogodišnje trke, će se pobrinuti za dobru zabavu uz muziku i fitness zagrevanje pred start trke.

Kao partner tradicionalno se ovoj uzbudljivoj trci pridružio i RUNNING koji je i ove godine zadužen za promociju trke i koorganizaciju trke za najmađe. Trka za najmlađe se održava istog dana sa početkom u 10 časova. Prepreke i dužine trke prilagođene su deci predškolskog i školskog uzrasta.

PRIJAVA ZA TRKU
Svi koji se ranije prijave za trku imaju pravo na povlašćene cene.
Kotizacija za odrasle:
– Uplata do 10. maja – 800 dinara
– Uplate do 16. maja – 1000 dinara
Kotizacije za decu:
– Uplate do 16. maja – 500 dinara
Kotizaciju za trku moguće je uplatiti u prostorijama Saveza za Fitnes i Rekreaciju Srbije, u ulici Bulevar Zorana Djindjića 123/đ lokal 3 ili na njihov žiro račun 200-2424780101868-37. Svrha uplate je kotizacija za KCR2015 ili KCRJ2015.

Preuzimanje brojeva i startnih paketa biće moguće u prostorijama Saveza za Fitnes i Rekreaciju Srbije, u ulici Bulevar Zorana Djindjića 123/đ lokal 3, 15. maja 2015. od 09 do 17 časova kao i 16. maja, najkasnije sat vremena pred početak trke na lokaciji trke, u Pionirskom gradu.

U trci će učestvovati i brojni volonteri, za koje je prijava takođe otvorena.

Za ovu vrstu trke najbolje je obući staru trkačku i trening opremu i poneti nešto čiste garderobe kako bi se takmičari kasnije presvuki. Zbog bezbednosnih razloga trkačima neće biti dozvoljeno da nose sprinterice i patike sa kramponima!

FB page: https://www.facebook.com/kosutnjakrace

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.