Close

10RUNNING in Sarajevo

10RUNNING in Sarajevo je jedinstven program pripreme 10 trkača za svoju prvu istrčanu trku ili novi lični rekord na polumaratonu u Sarajevu koji se održava 18. septembra 2016.godine.

Sa trkačima će od testiranja 25. jula raditi RUNNING tim, pre svega naši visoko stručni treneri Ivan Čurović, Predrag Radojković I Nemanja Jokić.

Možete da se prijavite na program i Vi koji želite da vežbate ali ne i da učestvujete na trci. 

Trkači pri online prijavljivanju opredeljuju za svoj lični cilj priprema  (lični rekord, istrčati trku solidnim tempom, samo istrčati trku, trenirati sa ciljem mršavljenja bez učešća u trci, rekreativno trenirati) a trenerski tim će im posebno modifikovati program I savetovati ih po pitanju treninga I ishrane.

Program obuhvata (osim ličnog savetovanja i svakodnevne komunikacije na temu programa vežbi, ishrane, motivacije, tehnike trčanja i sl.) tri treninga nedeljno i to: jedan cirkularni trening vežbi snage, stabilizacije i dinamičkog rastezanja u našim modernim prostorijama (ponedeljak 18:00h DKCMajdan), jedan trening intervalnog trčanja (sreda 18:30h SC Olimp) i jedan trening dužinskog trčanja (petak 18:30h Ada Ciganlija).

Ukoliko ne budete u mogućnosti da prisustvujete nekom od zajedničkih treninga možete da ga odradite individualno i javite se trenerima putem naše zajedničke zatvorene 10RUNNING grupe na Whatsapp-u, Fecebook-u, mail-om ili telefonom. U toku poslednje nedelje priprema treninge već tradicionalno realizujemo u saradnji sa Penjačkim klubom Beograd, Yoga Savezom Srbije, Mačevalačkim klubom Silni, Kyokushin karate Savezom Srbije kao I Squash asocijacijom Srbije.

  RUNNING nutricionista je trkačima svih osam nedelja na raspolaganju za konsultacije u vezi režima ishrane, a svi trkači na program će za sedmicu pred samu trku dobiti i detaljan program ishrane po obrocima.

Naknada za 10RUNNING program iznosi 5500 dinara i ne uključuje kotizaciju za učešće na trci*. Plaćanje se može isvršiti u dve rade i to prve rate u julu a druge u avgustu. Prijave za program priprema se vrše putem ONLINE prijave.

Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: info@running.rs.
Požurite i prijavite se!

*Uplate naknada za program priprema se vrše na račun kluba kod Unicreditbank br: 170-0030016763001-26
Primalac: Atletski Klub RUNNING Nušićeva 6, Beograd
Naznaka: Naknada za članstvo i 10RUNNING program priprema

 

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.