Close

Brend Frutabela i RUNNING u 2018. godini

Nakon izuzetno uspešne saradnje u okviru jedne od najpopularnijih trka na svetu, trke s bojama Color RUNNING, brend Frutabela i RUNNING nastavljaju saradnju i kroz 2018. godinu. Ovu stratešku saradnju obeležiće niz zajedničkih kampanja, aktivnosti, predavanja a u cilju podrške trkačke zajednice u Srbiji.

Fructalov brend Frutabela sastoji se od širokog spektra voćno-žitnih barova,  jedinstvenih kombinacija ukusa kojima voće, odabrane vrste žitarica i različiti  bogati prelivi  daju karakterističan, neodoljivo dobar ukus i puno zdrave energije. Savršena za slatku užinu u kojoj možeš da uživaš gde god se nalaziš.

Udruženje RUNNING (AK RUNNING) osnovano je 2012. godine pokretanjem besplatne škole trčanja za decu, zatim međunarodnog programa saradnje sa ciljem obezbeđivanja povoljnijih uslova učešća na međunarodnim trkama za sve trkače iz Srbije. AK RUNNING je posvećen promociji trčanja, organizovanju treninga (10RUNNING program priprema) i sportskih događaja (trka s bojama Color RUNNING, trka s preprekama Košutnjak Challenge Race), pre svega promociji rekreativnog sporta i zdravih životnih stilova na jedinstven i moderan način.

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.