Close

Danas RUNNING slavi treći rođendan! 

Treću godinu našeg postojanja obeležio je nastavak realizacije dečijih programa te upis treće generacije školice Kids School of RUNNING ali i početak program za roditelje koji smo uveli prateći najbolje svetske prakse i preporuke iz struke o zajedničkom treningu dece i roditelja. Treću godinu našeg postojanja obeležio je, još jednu godinu za redom, 10RUNNING program pripreme trkača za trke u zemlji i inostranstvu ali i međunarodni program podrške svim trkačima u Srbiji kroz obezbeđivanje značajnih popusta na trke u Rimu, Budimpešti i Ljubljani. Tako smo u martu u Rimu imali najveći ikada registrovani broj trkača u iz Srbije – čak 45! Ponosni smo na to što smo u saradnji sa Savezom za rekreaciju i fitness Srbije uz brojne prepreke uspeli četvrtu godinu za redom da organizujemo najzabavniju, prvu trku sa preprekama u Srbiji Košutnjak Challenge Race i Košutnjak Challenge Race Junior.

Ponosni smo na to što smo uz ogromnu podršku i pomoć naših stalnih partnera (Savez za rekreaciju i fitness Srbije, GO Savski venac, DKC Majdan i Garmin Srbija) i brojnih volontera organizovali jednu od najpopularnijih rekreativnih trka u svetu, prvu trku sa bojama u Srbiji – color RUNNING, na kojoj je zvanično učestvovalo 447 velikih i 35 malih trkača.

Osim potpuno novog tromesečnog RUNNING zimskog programa sa ciljem oporavka, jačanja organizma održavanja kondicije i telesne mase, na poziv Gradske Opštine Savski venac za kraj 2015. godine organizovali smo javni trening trčanja sa ciljem utvrđivanja koje trkačke staze i površine zahtevaju dodatno uređenje u 2016. godini. Naš izveštaj uvršten je u zvanično planiranje ove gradske opštine.

Najponosniji smo i najsrećniji što smo privukli najkvalitetniji, najbolji, najprofesionalniji i najlojalniji tim ljudi koji čini naš klub i živi kao prava RUNNING porodica pune tri godine!

Hvala vam na tome što prepoznajete naše ideje, što nam pružate podršku u ostvarenju naših vizija i ciljeva: da kroz RUNNING programe fizička aktivnost postane najomiljenija obaveza mladih u Srbiji, a potom i izgrađen aktivan životni stil kao obaveza koja se podrazumeva i neguje kroz život.
U ime RUNNING tima obećavamo vam da ćemo se u narednoj godini potruditi da budemo još bolji.

Osnivači AK RUNNING,
Porodica Berić

 

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.