Close

Ivan Stokić najuspešniji RUNNINGSerbia fandrejzer u 2018.

Petu godinu zaredom 10RUNNING tim je na Beogradskom maratonu 21. aprila trčao za BELhospice! Svojim donacijama pomogli ste našim trkačima da istrče svoje trke ali i da zajednički ostvare cilj da i ove godine budu jedan od 3 najuspešnija BELhospice fandrejzing tima! Jelena Babić i Jelena Jakovljević su istrčale svoje prve polumaratone, Aleksandar Cvetinović svoj prvi maraton, naš glavni trener Ivan Čurović je osvojio drugo mesto na trci zadovoljstva a Ivan Stokić prikupio čak trećinu ukupnih RUNNING donacija za BELhospice! Rekordno smo sakupili skoro 100 000 dinara ove godine! Ivana ćemo nagraditi dvomesečnim besplatnim treniranjem u RUNNINGu i naravno dodatnim Frutabelama da se okrepi posle treninga 🙂 Hvala svim donatorima, pojedincima koji su i offline donirali sredstva posebno Ani Toskić i Ivani Drmanac, hvala firmama koje je inspirisao Stokić: TIME partner, Tisten Group, VIP Security doo, Tehnoekonomik, Emporio Team i svima koji su nas bodrili, motivisali i ohrabrivali da još jednom uđemo u maratonsku avanturu.  Album sa fotografijama pogledajte OVDE 

 

LEVO Ivan Stokić DESNO 10RUNNING tim na Beogradskom maratonu 2018

 BELhospice je prva specijalizovana dobrotvorna organizacija u Srbiji koja od 2004. godine pruža besplatno palijativno zbrinjavanje pacijentima sa aktivnom, progresivnom, uznapredovalom bolešću za koje je prognoza ograničena. DONIRATE klikom  OVDE do kraja maja i na taj način pomozite ovu humanitarnu akciju.

 

 

Palijativno zbrinjavanje je pristup koji poboljšava kvalitet života pacijenta i porodice, suočavajući se sa problemima koji prate bolesti koje ugrožavaju život kroz prevenciju i otklanjanje patnje putem ranog otkrivanja i nepogrešive procene i lečenja bola i drugih problema: fizičkih, psihosocijalnih i duhovnih. BELhospice pruža sveobuhvatnu podršku i specijalizovane usluge onkološkim pacijentima u odmaklim fazama bolesti i članovima njihovih porodica; BELhospice je posvećen razvoju palijativnog zbrinjavanja na nacionalnom i regionalnom nivou kroz edukaciju profesionalaca i javnosti, savetovanje i saradnju sa nadležnim institucijama na unapređenju legislative.

Podržavajući Belhospice od 2014. godine podržavamo i veru da je palijativno zbrinjavanje ljudsko pravo. Podržavamo i viziju BELhospice-a je da svi onkološki pacijenti u Srbiji, u uznapredovalim fazama bolesti, imaju pristup adekvatnom palijativnom zbrinjavanju kako bi im se umanjila patnja i sačuvalo dostojanstvo.

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.