Close

Nastavak besplatnog programa za decu Kids School of RUNNING

Dragi RUNNINGovci,

Od subote 3. marta nastavljamo sa besplatnim programom za najmlađe. U okviru Majdanove školice sporta program Kids school of RUNNING realizujemo u istim terminima kao i do sada: subotom od 15 časova i nedeljom od 12 časova u Dečijem kulturnom centru Majdan (Kozjačka 3-5).

U saradnji sa DKC Majdan i Opštinom Savski venac, atletski klub RUNNING započeo je 2013. godine koncept rekreativnog vežbanja pod nazivom Kids School of RUNNING prilagođen deci mlađeg školskog uzrasta od 6 do 10 godina kojoj je fizička aktivnost neophodna za pravilan razvoj motoričkih, bioloških i intelektualnih sposobnosti.

Više o programu pogledajte OVDE . 

Realizovanjem besplatne škole trčanja za decu želeli smo i Vas roditelje da pokrenemo da se bavite fizičkom aktivnošću baš u periodima kada Vaša deca treniraju sa nama. Program za roditelje uveli smo prateći najbolje svetske prakse i preporuke iz struke o zajedničom treningu dece i roditelja.

Više o programu za roditelje pogledajte OVDE .

Za kraj želimo da Vas podsetimo da je poslednji rok ukoliko želite da trčite neku od trka na Beogradskom maratonu!

Mi ćemo i ove godine trčati u BELHospice timu i podržati ovu humanitarni organizaciju a pripreme su već počele u okviru našeg 10RUNNING programa.

10 RUNNING je jedinstven program pripreme manje grupe trkača za svoju prvu istrčanu trku ili novi lični rekord na maratonu u Beogradu koji se održava 22. Aprila 2017. U okviru ovog ciklusa 10 RUNNING programa spremaćemo se i za trke u Beču i Barseloni. Sa trkačima radi visoko stručan tim trenera i nutricionista: Ivan Čurović, Predrag Radojković,  Nemanja Jokić i Vera Radojević. Možete da se prijavite na 10RUNNING program i Vi koji želite da vežbate ali ne i da učestvujete na trkama. Sa zimski programom održavanja forme nastavljamo do kraja marta.

Trkači se pri online prijavljivanju opredeljuju za svoj lični cilj priprema (lični rekord, istrčati trku solidnim tempom, samo istrčati trku, treniranje sa ciljem mršavljenja bez učešća u trci, rekreativno treniranje) a trenerski tim će im posebno modifikovati program i savetovati ih po pitanju treninga i ishrane. Program obuhvata (osim ličnog savetovanja i svakodnevne komunikacije na temu programa vežbi, ishrane, motivacije, tehnike trčanja i sl.) tri treninga nedeljno i to: jedan cirkularni trening snage, stabilizacije i dinamičkog rastezanja u našim modernim prostorijama (ponedeljak 18:00h DKCMajdan), jedan trening intervalnog trčanja (četvrtak 18:00h Atletska dvorana Beograd/SC Olimp) i jedan trening dužinskog trčanja (subota 10:30h Havana/Ada Ciganlija ili DKC Majdan).

Više o 10RUNNING programu pogledajte OVDE

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.