Close

Počela je prijava za Košutnjak Challenge Race 2017

Najzabavnija trka sa preprekama u Srbiji Košutnjak Challenge Race 2017 i Košutnjak Challenge Race Junior 2017 će šesti put zaredom biti održana 20. maja u Pionirskom gradu u Košutnjaku.

Trka je insprisana konceptom trka koje se održavaju u Velikoj Britaniji i promovišu vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. Trka je amaterskog karaktera i namenjena je svim rekreativcima koji žele da dožive trčanje na drugačiji način. Međutim, u trci sa preprekama moći će da učestvuje samo 500 velikih i 200 malih takmičara koji se budu prvi prijavili.

 Organizator trke Savez za rekreaciju i fitnes Beograda, će se pobrinuti za dobru zabavu uz muziku i fitness zagrevanje pred start ispred Squash Landa u Pionirskom gradu. Start je zakazan za 12 časova kada će 500 najizdržljivijih trkača imati priliku da završi nesvakidašnji poduhvat – 5 km kros trke sa 6 prepreka i tako testiraju svoje granice.

Najbrži u muškoj i ženskoj konkurenciji osvojiće vredne NIKE nagrade kao i besplatne kotizacije za učešće u trci Trail Race Kopaonik. Prepreke koje su organizatori pripremili, neće biti otkrivene do početka trke. Ove godine pripremili smo i novine: osim nekoliko potpuno novih prepreka nakon trke očekuje nas i žurka ispred SquashLand-a uz DJa, a svaki od takmičara će u okviru startnog paketa dobiti kupon za besplatno piće (pivo ili voda).

Višegodišnji partneri trke, atletski klub RUNNING i dečija škola sporta Pokret za okret, zaduženi su i za organizaciju trke za najmađe koja se održava istog dana sa početkom u 10 časova. Prepreke i dužine trke prilagođene su deci predškolskog i školskog uzrasta a najbrži mališani osvojiće vredne nagrade.

Prijave su počele 15. aprila. Visina kotizacije iznosi 800 dinara za uplate do 1. maja i 1000 dinara za uplate do 15. maja. Nakon ovog datuma nećemo više primati prijave.  Visina kotizacije za Košutnjak Challenge Race Junior 2017 dečiju trku iznosi 600 dinara za uplate do 15. maja.

Kotizaciju za trku moguće je uplatiti u prostorijama Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, u ulici Bulevar Zorana Djindjića 123/đ lokal 3 ili  račun Saveza broj 200-2424780101868-37.  Svrha uplate: Kotizacija za učešće u trci KCR2017/KCRJunior2017 za IME_PREZIME.

Preuzimanje brojeva i startnih paketa biće moguće u prostorijama Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, u ulici Bulevar Zorana Djindjića 123/đ lokal 3, 18. i 19. maja 2017. od 09 do 17 časova.

U trci će učestvovati i brojni volonteri, za koje je prijava takođe otvorena Kao i svake godine ova vesela sportska manifestacija ne bi bila moguća bez pomoći mnogobrojnih vrednih volontera. Ukoliko želite da budete deo organizacije Košutnjak Challenge Race 2017 i Košutnjak Challenge Race Junior 2017 trke pošaljite nam svoje podatke do 15. Maja na e-mail adresu info@kosutnjakchallengerace.rs.

Najbolja je  stara trkačka i trening oprema za ovu vrstu trke a ponesite nešto čiste garderobe kako biste se nakon trke presvuki. Iz bezbednosnih razloga trkačima neće biti dozvoljeno da nose sprinterice i patike sa kramponima!

Za sva dodatna pitanja pišite nam na info@kosutnjakchallengerace.rs ili na info@running.rs. Pratite nas putem naše FB stanice www.facebook.com/kosutnjakrace i web sajta www.košutnjakchallengerace.rs.

Košutnjak Challenge Race 2017 i Košutnjak Challenge Race Junior 2017 trka sa preprekama se realizuje uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.

 

 

 

 

 

 

 

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.