Close

TEHNIKE DISANJA Predavanje i vežbe s profesorkom solo pevanja Jovanom Simić

TEHNIKE DISANJA Predavanje i vežbe s profesorkom solo pevanja Jovanom Simić
Subota 1. April od 12:30h
Ada Ciganlija, kafe Shine

Jovana Ćirić diplomirala je solo pevanje na Akademiji lepih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Aleksandre Stamenković, a trenutno radi kao profesor solo pevanja u OMŠ „Petar Konjović“ u Beogradu. Tokom svoje karijere nastupala je na brojnim koncertima, festivalima i manifestacijama širom Srbije – Kolarac, SKC, Etnografski muzej, paviljon Cvijeta Zuzorić, Pedagoški muzej, itd.
Kao solista i član hora nastupala je i u brojnom gradovima širom zemlje i u inostranstvu: Novi Sad, Kragujevac, Kruševac, Kraljevo, Subotica, Pančevo, Jagodina, Vrnjačka Banja, Vršac odnosno Japan, Austrija, Mađarska, Rumunija i Republika Srpska.
Trenutno se usavršava kod profesorke Gordane Tomić i aktivan je član ansambla opere „Madlenianum“ sa operom „Pajaci“ Ruđera Leonkavala.
Redovno učestvuje u ciklusu koncerata profesora muzičke škole „Petar Konjović“ u kojoj od 2009. radi kao nastavnik solo pevanja. Potrebno je naglasiti da su njeni učenici tokom ove tri godine ostvarivali zavidne rezultate na međunarodnim takmičenjima.

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.