Close

Poslednja uputstva i napomene pred trku s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila

Dragi naši šareni trkači,

Hvala Vam mnogo na ovolikom interesovanju i učešću u najveselijoj tematskoj trci na svetu. Ove godine nas je duplo više nego prošle godine i tri puta više nego prve. Potrudićemo se da zajedno sa Vama unapređujemo kvalitet usluge i celokupne trke u godinama koje dolaze.

Ovim putem želimo sa vama da podelimo nekoliko posednjih uputstava i napomena za sutrašnju trku:

 1. Start i cilj trke, zona sa aktivacijama partnera, garderobe, toaleti i svlačionice, okrepa i dr. nalaziće se na početku ulice Strahinjića bana kod samog Kalemegdanskog parka.
 2. Deca trče dužinu od 300m i to po 150m u jednom i drugom pravcu ulice Strahinjića bana. Odrasli trkači trčaće ulicama Strahinjića bana, Jovanova, Jevremova sa okretom u ulici Kneginje Ljubice i Tadeuša Košćuška.
 3. Broj na grudima vam je ujedno i broj za garderobu pa vas molimo da ga pre dolaska na garderobu vidno okačite na grudi.
 4. Zagrevanje za dečiju trku počinje u 9:30h tako da roditelje molimo da budu već od 9h sa svojim mališanima u zoni zagrevanja. Zagrevanje za trku za odrasle počinje u 11:30h tako da sve velike trkače molimo da zbog gžve buudu u zoni presvlačenja i zagrevanja već oko 10:30h. Trka za mališane počinje u 10h a za velike trkače u podne. Proglašenje malih pobednika uslediće nakon male trke a proglašenje pobednika velike trke na 5k u muškoj i ženskoj kategoriji kao i najmađeg, najstarijeg i najveselijeg učesnika organizovaćemo između 13h i 13:30h.
 5. Molimo sve učesnike koji budu trčali sa svojim ljubimcima da budu na začelju kolone na startu i krenu poslednji kako trkači ne bi povredili njhove najbolje prijatelje.
 6. Svaki mali i veliki trkač koji uspešno obojen završi trku dobiće medalju, a troje najbržih dobiće vredne nagrade koje su pripremili partneri trke. Zlatni sponzor trke kompanija Tikkurila nagradiće osim pobednika u svima kategorijama po prvi put i najmlađeg, najstarijeg i najveselijeg takmičara. BrendReebokje pripremio vredne robne nagrade za najbrže u svim kategorijama i to Print Smooth patike, Reebok outfit, Reebok ranac, flašicu, peškirić i dr. Brend Jeep takođe je pripremio vredne nagrade za najbrže u svim kategorijama. Osim Jeep paketa najbrži dobiće JEEP RENEGADE na vikend. Najbrži takmičar dobiće kompresione CEP čarape za trčanje. Urban fitnes HANGAR tim, koji će biti zadužen za zagrevanje malih i velikih trkača, pripremio je besplatne članarine za najbolje u svim kategorijama. Svaki učesnik trke u okviru startnog paketa dobiće RUNNING kupon za popust od 20% na tromesečnu članarinu na programu 10RUNNING kao i Čunga lunga žvake.
 7. U toku trke nećemo deliti okrepu ali za nju i dobru zabavu posle trke biće zaduženi  Frutabela, Aqua Viva i Redbull.
 8. Drugu godinu zaredom organizujemo i Joga rastezanje nakon trke. Molimo zainteresovane da se prijave putem e-mail adrese: yogastudionatasha@gmail.com jer je broj mesta u grupi za rastezanje ograničen.
 9. Boje sa garderobe, lica i tela se skidaju brzim ispiranjem i pranjem, ali ko želi može da ponese i garderobu za presvlaku nakon trke.
 10. Ne zaboravite da biramo Tikkrila Disco kralja i kraljicu. Tikkurilazlatni sponzor trke s bojama je spremila specijalno iznenađenje za sve učesnike – Biramo Disco Kralja i Disco Kraljicu!Svi koji se slikaju u Tikkurila disco box-u i postave fotografiju na svoj Instagram profil uz haštag #TikkurilaDiscoStar i #TikkurilaCR2017 učestvuju u nagradnom konkursu gde imaju priliku da osvoje vredne nagrade! Pripremili smo za učesnike konkursa i kolačiće sudbine koji nose u sebi brojna iznenađenja!
 11. Ne zaboravite I da ćete imati priliku da se upoznate sa Jeep Renegate-om koji je namenjen kupcima koji borave više u gradskoj sredini nego okružen prirodom ali su spremni da vikendom putuju van utabanih staza.

Želimo vam dobru zabavu, lake noge i mnogo osmeha!

Vaš RUNNING

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.