Close

Poslednja uputstva za trkače trke s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila

Dragi trkači,

Želimo sa Vama da podelimo poslednja uputstva i informacije vezane za trku s bojama.

Preuzimanje startnih paketa biće moguće u prostorijama našeg kluba RUNNING u DKC Majdan (Kozjačka 3-5) u petak 21. i subotu 22. septembra od 10 do 19 sati.

Četvrta trka s bojama održaće se u nedelju 23. septembra na Novom Beogradu. Start, cilj, bina, toaleti, prostor za joga rastezanje, te šator za presvlačenje i garderoba nalaziće se ispred Immo Outlet centra, ulica Gandijeva 21.

Program sa zagrevanjem najmlađih počinje u 9 sati. Prva dečija trka na 200m počinje u 9:30h i u njoj učestvuju najmlađa deca a odmah posle njih trčaće deca uzrasta od predškolskog do 10 godina i to 500m. Sa decom mogu i roditelji da trče. Posle dečije trke uslediće proglašenje pobednika.

Zagrevanje za glavnu trku na 5km počinje u 11:30h a u tačno podne će startovati veliki trkači. U 13:15h počeće ceremonija proglašenja pobednika. Joga rastezanje počeće oko pola 2 i molimo Vas da ponesete svoje prostirke ili veće peškire. Na zelenoj površini iza glavne bine manifestacije čas joge održaće sertifikovana instruktorka Joga saveza Srbije Natasa Popović.

Joga nakon trčanja će obezbediti potrebno istezanje mišića, bolju prokrvljenost i regeneraciju nakon napora. Smanjiće mogućnost upalnih procesa, a tehnike disanja koje su sastavni deo programa ubrzaće oporavak, vratiti energiju I osvežiti vaše telo.

Okrepna stanica za velike trkače i kuce nalaziće se na polovini maršrute trke kao i na cilju. Molimo Vas da pažljivo pogledajte maršrutu velike trke OVDE  kako se ne bi desilo da istrčite samo jedan krug i tako dosta greškom ranije završite trku. Merenje vremena imaćemo kao i ranijih godina i svaki trkač će moći na cilju da pročita za koje vreme je istrčao trku. Plasmana neće biti, to znači da organizator ne meri vreme niti ga objavljuje.

Boje koje koristimo su organskog porekla i namenjene su ishrani.  I ako ih pojedete slučajno na trci videćete da imaju ukus soli i šećera. Skidaju se jednostavnim ispiranjem vodom. U startnom paketu dobićete majicu za trku kao i Tikkurila naočare koje Vas molimo da nosite tokom trke.

Trka je još jednom otvorena i za sve one koji žele da trče sa svojim ljubimcem! Svaki prijavljeni kuca dobiće svoj startni paket u kome će se nalaziti startni broj, magazin Pas i Pedigree okrepa za osveženje posle trke. Brend Pedigree obebedio je i nagrade za najbrže vlasnike i njihove ljubimce!

Novinu predstavlja i prva foto stanica na stazi! Po ugledu na međunarodne trke i prateći najbolje prakse trkači će na trećem kilometru imati priliku da protrče kroz Vip foto kapiju a tim fotografa će zabeležiti najveseliji trkački momenat svakog trkača. Svi učesnici će posle trke biti u prilici da pronađu svoju jedinstvenu fotografiju na web stranici: http://www.vip.rs/trkauboji.

Svaki mali i veliki trkač koji uspešno obojen završi trku dobiće medalju, a troje najbržih dobiće vredne nagrade koje su pripremili partneri trke među kojima su i ove godine Frutabela i brend Reebok. Zlatni sponsor trke brend Tikkurila nagradiće osim pobednika u svima kategorijama i najmlađeg, najstarijeg i najveselijeg takmičara.

Za najluđi color party u gradu pobrinuće se DJ koji će biti zadužen za dobru atmosferu i zabavu posle trke uz poznatu trkačku okrepu – vrhunsko bezalkoholno pivo Heineken® 0.0 sa duplo manje kalorija u odnosu na klasično pivo, sa manje šećera i 0.0 % alkohola.

Partneri, prijatelji i sponzori trke s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila pripremili su i niz dodatnih aktivnosti za sve male i velike trkače.

Organizator trke s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila je RUNNING. Podrška i koorganizator trke je Savez za rekreaciju i fitnes Beograda. Partneri trke su Gradska opština Novi Beograd, Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda i DKC Majdan. Manifestaciju su pomogli prijatelji trke: Vip, Frutabela, brend Heineken, Pedigree, brend Reebok, Immo Outlet centar, Aqua viva, Urban Fitnes Hangari, Gudmark group, magazine Pas  i drugi. Medijski partner: Play radio. Izvršna produkcija: Marsh creative production.

Za više informacija kontaktirajte nas na color@running.rs ili nas pratite putem sajta www.running.rs ili putem društvenih mreža.

Sportski šareni pozdrav,

Vaš RUNNING

 

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.