Close

Spisak uplaćenih kotizacija trkača šarene trke u blokovima i podela startnih paketa

Dragi trkači,

Petak je prošao a 14. septembar bio je rok za uplate Vaših startina kako biste dobili puni startni paket za učešće u najšarenijoj trci na svetu. Svi koji budu uplatili svoje učešće ove nedelje, zaključno sa četvrtkom, dobiće startni paket koji obuhvata torbu, naočare i druge materijale koje smo pripremili kao i naši partneri.

Na linku OVDE proverite da li se Vaše ime nalazi na spisku takmičara koji su uplatili svoju kotizaciju do 14. septembra i tako osigurali da dobiju puni startni paket. U koliko imate dokaz o uplati i online prijavu a ne možete da pronađete svoje ime na spisku molimo Vas da hitno pošaljete mail na cvele@running.rs.

Spisak će u četvrtak kasno uveče biti finalno update-ovan sa imenima učesnika koji su se ove nedelje prijavili ili uplatili svoju kotizaciju.

Podizanje startnih paketa biće moguće u petak i subotu od 10h do 19h u DKC Majdan, Kozjačka 3-5 gde se i nalazi sedište našeg RUNNINGa. Svi učesnici koji dolaze iz unutrašnjosti moći će da podignu svoj startni paket i na dan trke od pola 9 ujutru.

Paketi će biti sortirani po gradovima iz kojih dolazite.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da pratite našu nternet stranicu u narednim danima.

Šareni pozdrav!

 

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.