Close

Treća generacija najmađih RUNNINGovaca kreće sa treninzima u subotu 21. novembra

Fizičko vaspitanje je značajan deo opšteg vaspitanja. Ukoliko je dete mlađe, utoliko je i uloga fizičkog vaspitanja veća i značajnija. Razvijanje navike kod dece da se bave telesnim vežbanjem, radi čuvanja zdravlja  i kao korisno ispunjavanje slobodnog vremena, stiče se u detinjstvu sistematskim i kontinuiranim bavljenjem fizičkom aktivnošću. Ujedno se i stiče sposobnost pravilnog držanja tela, veštog upravljanja istim, sticanja kretnih znanja i razvijanja motoričkih sposobnosti (snage, brzine, izdržljivosti, koordinacije, ravnoteže, gipkosti).

U saradnji sa DKC Majdan i SROC Vračar, atletski klub RUNNING započeo je 2013. godine koncept rekreativnog vežbanja pod nazivom Kids School of RUNNING prilagođen deci mlađeg školskog uzrasta kojoj je fizička aktivnost neophodna za pravilan razvoj motoričkih, bioloških i intelektualnih sposobnosti.

Nova generacija najmađih RUNNINGovaca kreće sa treninzima u subotu 21. novembra u starim terminima: subotom od 16 časova i nedeljom od 9 časova u Dečijem kulturnom centru Majdan (Kozjačka 3-5).

Voda kao specifična sredina boravka je sama po sebi interesantna za decu, pa plivanjem i primenom vežbi u vodi najbolje možemo da doprinesemo normalnom toku psihofizičkog razvoja. Imajući ovo u vidu polaznici škole Kids School of RUNNING mogu da se opredele za dodatni čas plivanja sredom od 15 časova u SC Vračar. Časovi se sprovode na bazenima namenjenim deci (odgovarajuća temparatura vode, vazduha, odgovarajčući higijenski uslovi) u trajanju od 45 minuta. Vežbamo u bazenu koji je potpuno prilagođen deci ovog uzrasta i namenjen isključivo za obuku. Učimo da se oslobodimo straha od vode, uživamo i zabavljamo se, naučimo osnove, kao i da usavršimo svoje plivačko znanje.
Sa decom, pored iskusnih trenera, Ivana, Predraga I Sandre, na inovativan i zanimljiv način, kroz kreativne radionice, radi i nutricionista-dietetičar kako bi se kod dece podstakao razvoj svesti o zdravoj ishrani.

Želja nam je da kroz ovakve programe a kroz igru i druženje vannastavna fizička aktivnost postane najomiljenija dečija obaveza, a kasnije, izgrađen aktivan životni stil kao obaveza koja se podrazumeva i neguje kroz život.

Mesečna naknada iznosi 2750 dinara. Mesečna naknada za dodatni termin plivanja iznosi 1500 dinara.

Uplate se vrše na račun kluba kod Unicreditbank br: 170-0030016763001-26
Primalac: Atletski Klub RUNNING Nušićeva 6, Beograd
Naznaka: Naknada za članstvo za IME_PREZIME

Za više informacija i prijave možete nas kontaktirati na: info@running.rs, +381 63 666682

Prijavni formular preuzmite OVDE

© 2024 RUNNING | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.